TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Järvenpään Tanssikeskuksen avajaiset (Kaminiitto 2006-09-17 9:28)

Järvenpään Tanssikeskuksen avajaiset

Ripe
2006-09-17 10:48

Väkeä oli tosiaan paljon, mutta tanssimaan silti mahtui. Lippukassan jonossa kuulemieni kommenttien perusteella moni paikkakuntalainen oli tullut paikalle pelkästä uteliaisuudesta. Tanssimaan tuskin oli edes tarkoitus mennä. Tanssilattialla siis oli tilaa ja Hirvosen eka setin jälkeen aivan ruhtinaallisesti.

Tietysti avajaisiin liittyi myös kommelluksia. Pitkä seinustapenkki särkyi istujien painosta, mutta onneksi kelleen ei tainnut käydä kuinkaan. Eikä julisteiden (upeita kuvia muuten) seinälläpysyminenkään ollut ihan varmaa.

Ihmiset valittelivan lattian nihkeydestä. Muutama pari meni minullakin siihen totuttaumisesta. Mutta lattia hioutui nopeasti, kengätkin ehkä lämpenivät ja tanssityyli tuli korjauttua pitävälle alustalle sopivaksi. Tämän jälkeen lattia oli mielestäni aivan formula-vireessä. En osaisi toivoa parempaa. Upeeta. Jos lattialle ei kestävyyden ja ylläpidon takia ole pakko tehdä jotakin, niin mielestäni sille ei tarvitse tehdä mitään.

Naisten haku olikin sitten ihan oma episodinsa. Epätietoisuus naisten vuoron alkamisesta sai jotkut ottamaan ennakkoa ja tilanne alkoi jo muistuttaa sekahakua, kunnes orkesteri kuulutti naisten tunnin alkaneen. Senjälkeen naislauma tyhjensikin keskilattian miehistä nopeasti ja tehokkaasti. Tai no, olihan heitä reilusti enemmänkin. Naisten vuoron loppumisesta ei tainnut tulla mitään ilmoitusta, en ainakaan kuullut. Niinpä naiset sitten hakivatkin innokkaasti lähes puolitoista tuntia ja vasta sekahakuvaiheen jälkeen palattiin taas miesten hakuun. Mutta samapa se, miten se pari saatiin valituksi. Hauskaa oli.

Todella viihdyttävä tanssi-ilta. Suuret kiitokset järjestäjille.

Kirjoittajan avainsanat: Järvenpään tanssikeskus

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu