TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Järvenpään Tanssikeskuksen avajaiset (Kaminiitto 2006-09-17 9:28)

Järvenpään Tanssikeskuksen avajaiset

Kaminiitto
2006-09-17 9:28

Eilen tie vei La Stradan johdolla Järvenpään Tanssikeskuksen kauan odotettuihin avajaisiin. Pääsimme lähtemään vähän myöhäisviritteisesti tien päälle, joten olimme paikalla vasta muutaman minuutin yli klo 20. Parkkipaikkakin onnistui ihan kivasti eikä sisään menosta voinut erehtyä, jono näkyi kauas. Neljän kassan ansiosta jono eteni lähes hidasta kävelytahtia, joten saman tien sitä oli sisällä.

Tilat olivat huikeat. Vaikka Liisa pyyteli anteeksi, ettei loppuhiontaa ja pellavaöljykäsittelyä ehditty tehdä, niin minun kengälle lattia oli mitä mainioin. Melkoisia taikureita nuo Seppo ja Liisa ovat, kun saivat systeemin heti avajaisissa pelaamaan näin hyvin. Jos väkeä käy vastaisuudessa puoletkaan siitä, mitä nyt nähtiin, niin toiminnan menestyminen on taattu.

La Strada soitti hienoa tanssimusiikkia ja väenpaljoudesta huolimatta melko mukavasti mahtui tanssimaan. Anita Hirvonen tuli ja otti yleisönsä Elvis Presley show'n jälkeen. Teemu Harjukari orkestereineen oli minusta muuttanut tyyliään siitä, mitä aiemmin olin tottunut heiltä kuulemaan.

Tunnelma oli mahtava ja kaikki näyttivät olevan tyytyväisiä siihen, että oli saatu alueelle uusi loistava tanssipaikka. Kiitokset vielä kerran Liisalle ja Sepolle sekä onnea ja menestystä taistelussa metsän petoja ja villieläimiä vastaan (vai miten se loppukaneetti tässä kohtaa kuuluu lausua).

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu