TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nyt se ainakin loppui -kesä. Hämäläiset huurteessa (Humppis 2006-09-16 8:56)

Nyt se ainakin loppui -kesä. Hämäläiset huurteessa

Haltija
2006-09-16 16:33

...Samassa hulvattomassa kimppakyydissä Kapakanmäellä, joten siihen ei lisättävää. Vaan Kukka-Maarialle täsmentäisin vielä elämän prioriteetteja tanssin suhteen: 1) asenne (henki/energia/fiilis) 2) asento ja 3) askeleet.

Jostakin syystä minulla oli edelliskertoja menevämpi ilta - ilmeisesti, koska odotuksia ei ollut, ja asenne-puoli oli sen verran virittäytynyt vetäväksi - ja sellainenhan heijastuu olemuksesta hakujen määränä. Ainoastaan jalalle tullut kirvelevä miehen survaisu katkaisi tanssiflown hetkeksi (kunpa ihmiset oppisivat "kuuntelemaan" myös jaloillaan).

Olin iloinen siitä, että tuttujen tanssikavereiden lisäksi paikalle oli saapunut kauempaakin vieraita. Kiitos monipuolisista tanssielämyksistä, varsinkin jälleen mahtavasti boogie-viennistä J:lle. Erityinen kiitokseni myös ihmeen soljuvalle lähes intuitiiviselle keskustelulle, jonka jakoi Mies Turun suunnalta! Jaksan ihmetellä, miten erityisiä "yhteyksiä" syntyy joissakin kohtaamisissa. Elämässä on mysteeriä: jutut jäävät kesken eikä tiedä missä ja milloin kohtaa uudelleen, tai kohtaako.

Siirrymme talvikauteen uusin iloisin asennevirityksin: valoa on jotenkin lisättävä elämään voittamaan pimeys. Lumikin on valkoista, koska sillä on erityinen kyky heijastaa valoa. Kyllä mekin keinot keksimme.

Tuhkimoiden lasikengät alkoivat haihtua vasta yhden aikaan, ja hullusti olisi käynyt, ellei Humppis olisi ymmärtänyt lähteä ajoissa... Kaikki pääsivät kotiin turvallisesti ja säädyllisesti - kiitos kyydityksestä Lucky Lipsin taitavan ohjastuksen!

Kirjoittajan avainsanat: Kapakanmäki, asenne

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu