TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Agents-jengiä kuin pipoo. (VeeKoo 2006-09-16 12:28)

Agents-jengiä kuin pipoo.

VeeKoo
2006-09-16 12:28

Lähes 1500 musiikin ystävää kokoontui Hartolan Krouvin lavalle perjantaina. Melkoinen ero normaaliin iltaan verrattuna! Se mitä lavakultturissa voi ihailla on järjestyshäiriöiden puuttuminen, (kop kop-koputtaa puuta.)

Kakkosorkesteri huolehti tanssijoiden musiikin tarpeista ansiokkaasti ja uudenlaisia tanssituttavuuksia tuli solmittua kiihkeästi.Lavoista ykköspuolella oli melko ahdasta, sen sijaan kuusikulmioerkkeri tarjosi mainion tilan. Lisäksi orastava syysviima esti hikoilun, joten fiilis oli katossa, kuten eräs 20-kesäinen pimatsu asian ilmaisi. Oli ihan rento viedä ensikertalaisia ja tulevia tanssin haarrastajia, kun palaute oli tuon suuntainen. Legendariseen kysymykseen olenko käynyt Åke Blomqvistin tanssikursseja, yritän pääni puhki keksiä veret seisauttavia ja raflaavia vastauksia. Muutaman kaukaa tulleen kavaljeerin jäätävät katseet hakurivissä muuttuivat lutuisiksi, kun ulkonäköön liittyvät ennakkoluulot karsiutuivat tanssin aikana. Siis ulkoinen habitus ei antanut mitään viestiä tanssitaidosta.

Lattia potki paremmin vastaan kuin aikaisemmin, tosin nyt oli käytössä pienen ympyrän säännöt.

Pysähtykää joskus ihailemaan Krouvin lavan hyvällä maulla ja harkitusti suunniteltua sisustusta. Ulkoasu tuo mieleen kanadalaisen hiihtomajan, kun astut isomman baarin puolelle, olet valkoisella rapatussa espanjalaisessa keittiössä. Edelleen tuon mieleen erkkerin pienistä ikkunoista sisään tulvivan hämyn ja maalaisuutta ikonisoivan peltomaiseman.

Kyllä minua kerta kaikkiaan hävettää jos en tässä kirjoituksessa muista ylistää myös henkilökunnan korkeaa palvelutasoa. Puhutaan hämäläisestä vieraanvaraisuudesta parhaimmillaan.

Krouvin lava on taideteos, jota ei muille voi selittää, se pitää itse kokea.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu