TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tulipa pakit (H50 2006-09-12 10:32)

Miesten hakujen tulkintaa & oma-aloitteisuutta

Tanssijtn
2006-09-12 18:18

Ajattelen ihan samalla tavalla, useimmiten. Poikkeuksena lievässä/ei niin lievässä humalatilassa olevat miehet, joita olen naistenhaku-verukkeen vuoksi naistenhaulla pakittanut.

Erästä tanssimiestä kiusasin ihan huvikseni naistenhaulla kesällä siten, että pilke silmäkulmassa sanoin hänelle: "nyt on naistenhaku". Hipsin perään ja kävin pokkaamassa, ja pyysin anteeksi (toivottavasti hän ei paljoa nolostunut...)

Sen verran feministi voi olla, että pitää pilke silmäkulmassa annetuista oikeuksistaan kiinni. Mutta kunnia-asiahan se on, jos tullaan hakemaan, aina.

Ja edelleen samaa mieltä, kun kerran pääsee lattialle, on toiveita että useammankin kerran pääsee illan aikana, tai jopa niin, ettei sieltä meinaa päästä pois... ;) Häikäilemättä olen miestenhaulla hakenut, kun on siltä tuntunut, ja enpä vielä ole tainnut pakkeja saada (tosin taisi Tulenliekissä olla reilu viikko sitten melko lähellä... mutta kumminkin), jos joku mies tulkitsee sen varpaille astumiseksi, niin harmi - aina kai sitä kysyä saa...? Varsinkin kun sitä aloitteellisuutta toiselta puolen ei aina tahdo löytyvän.

Kirjoittajan avainsanat: hakeminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu