TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Varatut miehet (Brooke 2006-09-05 23:32)

Niin, mites se oman pään..

Haltija
2006-09-08 16:10

Olen vaikuttunut... Vapautat itsesi monista karsinoista tiedostamalla sen mitä mielessäsi tapahtuu!

Tunnekokemuksemme, mielleyhtymät, vaikutelmat, arvostukset, heimotavat... kaikki ne ovat tarkoitettu asioiden jäsentämiseen ja maailman hahmotuksen helpottamiseen - mutta, jos luot niistä aitoja, epäluuloja, asenteita, uskomuksia... vangitset itsesi. Mitä, jos millään ei ole mitään väliä, kun kerran tanssimme. Tanssin avulla voimme "silmät kiinni" kokea jotakin sellaista, jonka kokeminen rikastuttaa elämäämme. Ja aidosti kohtaamalla löytää jotakin, jota emme osaa edes etsiä. Mitä sitten, jos elämästämme pieniä hetkiä annamme johonkin sellaiseen, joka ei ole hakemamme huippukokemus; ehkä olemme jääneet kiinni johonkin tiettyyn malliin, tunteeseen, tapaan jne, aivan kuin elämällä ei olisi tarjolla muuta, ehkä vieläkin ainutlaatuisempaa. Kuunnellaan, kaikki aistit levällään.

Vaikka usea meistä on tanssissa kehityksen polun alkuvaiheilla, miksi emme voisi rohkaista jatkamaan, kaatamaan pelkojen ja omakuvaan liittyviä estoja ja vapauttaa kanssaihmisiä TANSSIMAAN! Mikä potentiaali meillä onkaan, mutta useimmilla paksun turvapeitteen alla. Lisäämmekö omalta osaltamme toisten suojavarustuksia, vai autammeko astumaan ulos, tanssimaan upeasti, uskaltamaan. Uskalluksen, harjoittamisen ja kannustuksen kautta se taivas on avautunut niille, joita kenties kateellisena seuraamme. Kaikki olemme käyneet läpi samat ensihaparoinnin, epäonnistumiset ja epävarmuuden vaiheet - etkö usko?

Muut ihmiset heijastavat meille usein omaa itseämme - vaan kukapa sen tajuaa niin? Mitä enemmän uskot ihmisistä, sitä enemmän he itsestään kykenevät antamaan Sinulle. Mitä muut Sinulle opettavat itsestäsi? Ja vapauta itsesi vangin roolista, karsinoista vapaille laitumille kuin varsa keväällä!

*Haltija

Kirjoittajan avainsanat: karsinointi, kannustus, heijaste

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu