TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kotikylän lammella (-Marian- 2006-08-28 0:29)

Kotikylän lammella

Tuulispää
2006-08-28 10:00

Tässä uusintayritys. Edellinen "ei aukea".

Täti ruskea koukkasi Lempieväänsä matkaan ja iloisin mielin ahmittiin maisemia matkalla. Viljapellot suurelta osin oli puitu. Omenoista notkuvia puita. Peltoa ja metsää. Koivujen latvoissa jo hippusia kultaa. Aitoa maalaismaisemaa koko loppupätkä Hausjärventietä. Kaunista ja kesäistä.

Autolla huristeltiin takalammen parkkiin, missä Ystäviä oli jo meitä varttomassa halien kanssa. Täti vihreä ja setä musta, olivat kiillottamassa tanssikenkiään juhlakuntoon.

Ensimmäisien valssien lopputahdit vaihtuivat humpan jytkeeseen ja siitä se lähti.

Kuumia kosteita miehiä ja hehkuvia kauniita naisia. Hikihelmiä ja karpalon punaa poskilla. Sähköistä latausta ja kiihkeitä musiikinrytmejä.

Tomi Markkola & Fernat osaavat asiansa ja laulu soi ja haitari säesti. Helmi on myöskin takuuvarmaa tanssikamaa.

Paljon tuttuja lavantautisia. Mahtaako meidän halailut pitää tartuntaa niin vahvasti yllä, että tästä ei koskaan parane????

Daami oli sitä mieltä että aina kun pyyhkäisin hiet kasvoilta hameenhalmaan naistenrivissä, niin se sai aikaan hakuruuhkaa meidän suunnalle ja vieruskaverit saivat siitä myös osansa. Hyvä jos niin oli, mutta itse uskon että miesten ja naisten väliset suhteet olivat kunnossa ja kaikille riitti ihania tanssittajia ;)

Paljon tuttuja tanssikavereita, mutta jokunen uusikin helmi sattui haaviin ja ilo oli ylimmillään ja nautinto niin runsasta ja ylitsevuotavaa, että välillä henkeä salpasi.

Illan pimetessä pihaa valaisivat tunnelmalliset ulkokynttilät. Ulkoterassilla ehdittiin hetki huokaista virvokkeiden parissa; sitruunapiirakkaa ja limpparia hyvässä seurassa. Samalla säilöttiin Kolmilammen maisemaa sieluun pitkän talven varalle. (Muita pysähdyksiä ei sitten malttanutkaan tehdä, ei edes naistenhuoneeseen tullut asiaa "puuteroimaan nenänpäätä" ;)

Viimeiset valssit tulivat yllättäen ja liian pian. Helmi-orkesteri taputettiin takaisin ja saatiin jatkoa vielä kahden kappaleen ajaksi.

Pilkkosen pimeässä kiemurreltiin kosteista hamosista ulos ja käsihuntturalla ja äänien perusteella suunnattiin kohti takalampea, missä yksi kynttilä valaisi veteenmenopaikkaa. POLSKIS! LoiSKIs! Ihanaa! Raikasta, mutta ei kylmää. Uitiin lammen ympäri ja luonto järjesti meille oman ilotulituksen! SALAMOI upeasti tähtikirkkaalta taivaalta! Sitä se sähkö olikin?

Salamanäytös kesti koko kotimatkan, mutta pisaraakaan vettä ei tullut taivaalta. (Ja minä voitin vedon :))

Haaveellisesti hymy huulilla nukahdin ukkosen jyrinöihin ja näin unen läpi ilotulituksen jatkuvan....

Kiitos Kolmilammin mukavalle henkilökunnalle tästä kesästä! Kiitos laulajille ja soittajille. Seuravaa kesää jo odottaen

tv. Tuulispää

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu