TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kosteusvaurioita Littoisten lavalla (Foksahti 2006-08-26 21:06)

Kosteusvaurioita Littoisten lavalla

Foksahti
2006-08-26 21:06

Niin se sitten iski toinen työkeikka saaristoon, josta sitten illan tullessa oli johonkin päästävä. Ei muuta kuin taas losseilla mantereen puolelle ja Littoisten lavalle. Matkan aikana satoi hiukan tuota vettäkin, jota tänä kesänä on näkynyt tosi harvakseltaan. Sitä tuli sillain tasasen kastelevasti. Matkalla poikkesin kuntosalilla suihkuttelemassa, jotta työpäivän hiet voi erottaa illan tulevasta. Tuntuipa hyvältä - päivän nihkeys poissa. Sitten perille saapuessa tuolle ajoneuvoyhdistelmälle sopiva paikka.

Ilma tuntui suhteellisen raskaalta vaikka juuri oli satanut, ei edes tuulen virettä. Lavalle sitten hiukan ennen varsinaisten tanssien alkua. Siellä olikin väkeä jo suhteellisen mukavasti hitaan valssin kurssilla kuvioita opettelemassa. Edelleenkin tuntuu hienosta systeemiltä tuo tanssikurssi ennen tansseja. Pääsee mukavasti ympäristöön "käsiksi", ainaki näin outona paikalle saapuvasta.

Sitten tuo Kiken orkesteri jo hyppäsikin lauteille "löylyä" heittelemään. Ensi kertaa Kiken kanssa samassa paikassa olleena yllätyin varsin positiivisesti. Hän eläytyi lauluihinsa ja yleisöönsä, jonka lomassa oli mukavaa nauttia tanssimisesta. Jos oli hiukan ihon pinta lämmennyt tuossa lyhyen harjoittelun aikana, niin mitä onkaan tiedossa loppuillasta, kun ulkoilmakin tuntui hiukan hautovalta.

Taas aloitettiin naistenhaulla, sitten tunti miehille ja loput naisille. "Hep" siis naistentanssitko?. Edelliseltä reissulta jo tanssillisesti tutuksi tulleita oli hakemassa. Niinhän siinä sitten kävi - meinaan tuo paita oli täysin märkä jo kolmen tanssitun kappaleen jälkeen. Piti varsin ilmoittaa hakijoille kosteusvaroituksesta. Yksi daami sanoi että onhan noita ollut, että ei haittaa. No sylitanssin vuoro kun oli niin kiinni otin johon kommentti "Hui! No enpä sitten ennen ole märän kanssa tanssinutkaan":) Toisen daamin kanssa tanssimme poikkeuksellisesti lähes irto-otteessa, jotta hänen paitansa ei kastuisi. Myöhemmin illalla kun vesitankkauksella olin, hän mainitsi jotta voisi hakea, mutta tuo paita. No haki kuitenkin ja villapaidan avukseen otti??? Tällä helteellä villapaita, ihmettelin?? Ensi vartalokosketuksesta sitten kiljahdus "voi kauhistus":), sitten mentiin:) upeeta! No se villapaidan syykin selvisi. Tuohon punaiseen paitaan tullut lähes kokovartalon läikkä saatiin hienosti piiloon. No miestenhaulla hiukan sai tarkkailla ketä kehtaa hakea märän paidan kanssa. No muutama uusi paita siinä tuli kasteltua. Eräs kehoitti ottamaan paidan pois, jonka sitten pyysin hänen tekemään ympäristön huomioon ottaen, riisumatta jäi. Taisi tulla fiilisteltyä erään daamin kanssa hiukan liikaakin, kun seuraavat kappaleet kerkesivät alkamaan ennen edellisten loppua. Jatkohaut tehtiinkin sitten siinä mitään sanomatta kun kumpikaan ei rivin suuntaan ottanut askeltakaan, oliko triplasti tuplat. Tosin lemppareitteni (hitaat valssit) välissä oli pakko pitää tankkaustauko jotta tuo jalkojen motoriikka ei kokonaan loppuisi. Hän sanoi tanssineensa vasta puoli vuotta (mutta seurannut varmaan koko ikänsä):). Tulipa sitten pahemman kerran kompuroitua daamin eteen polvilleen, josta sitten uudet hyppyaskelet syntyivät:). Niin vieläpä varsin taipuisia olivat illan daamit.

Poislähtiessä sitten pimeyden turvin uskaltauduin riisumaan tuon todella märän paitani. Eipä ollut tarpeeksi pimeää, kun takaa kuului: "jos osaisin, niin viheltäisin", vaan tehosipa tuokin:).

Varsin oli mieleinen tanssi-ilta. Kaikki hauska loppuu ennen aikojaan, niin nytkin. Vaan jos tanssit jatkuisivat esim. aamuviiteen saisi tämän askeltaja varmaan baareilla pois viedä. KIITOS illasta tanssitettaville. Muiston jätin teille usealle, märän sellaisen.

Littoisten lava ei jättänyt kylmäksi tätä tanssijaa.

Kirjoittajan avainsanat: märkä, paita.littoinen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu