TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Naamapakit viestintäkeinona (Dina 2006-08-15 0:33)

Mielenkiintoista: Etiketti ja Rattijuopumus

Tapani
2006-08-23 13:43

Etikettiin pitäisi ehdottomasti lisätä "Tanssijaa, jonka vähääkään epäilee suhtautuvan omaan hakuun nuivasti, ei pidä hakea hakualueella."

Olen sikäli samaa mieltä että tanssin tulisi olla hauskaa molemmille ja että on epäkohteliasta hakea henkilöä jos on aihetta olettaa että näin ei olisi. Olen silti sitä mieltä, että tuo olisi huono idea, kahdesta syystä. Ensinnäkin ihmisille pitää antaa tilaisuus, joten hakemista ei pitäisi kieltää sillä perusteella että mieltä kalvaa pienen pieni epäilys että ehkäpä tuo toinen ei tykkääkään tanssia kanssani. Siinä jäisi monta hyvää tanssia tanssimatta ja molemminpuolisesti miellyttävää tanssituttavuutta muodostumatta.

Toisekseen tuollaisesta säännöstä luultavasti ottaisivat onkeensa aivan väärät henkilöt. Sellaiset kohteliaat ihmiset jotka jo nyt ottavat onkeensa jos toinen ei vaikuta suorastaan ihastuneelta hausta tulisivat entistä aremmiksi ja röyhkeät ja vihjeistä mitään tajuamattomat hakisivat kuten ennenkin - tai ehkäpä jopa vielä enemmän, koska kohteliaat uskaltaisivat hakea vähemmän jolloin röyhkeillä olisi enemmän tilaisuuksia.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu