TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Unta Kisarannassa (Delight 2006-08-20 11:56)

Ei ollut unta...

Suke
2006-08-21 18:07

Kisarannan tanssit, mutta tunnelmaltaan ja musiikeiltaan oikeaa aitoa lavameininkiä. Paljon tanssikansaa liikkeellä, mutta siitä huolimatta en kokenut mitään erikoisempaa ahtautta, oikeastaan ainoa paikka oli orkesterikorokkeen nurkilla kajareiden viemän tilan vuoksi. Melkoisen lämmintä lavalla oli, mutta siihen on saanut tänä kesänä tottua.

Illan aikana pysyin hyvin ruodussa ja tanssitin vain kahta viehättävää daamia: Delightiä ja EnvyMetä, kuten sovittu oli. Loistotyttöjä molemmat ja edessä huima tulevaisuus tanssin saralla, mikäli into on samaa luokkaa kuin nyt. Tanssittajana toimin vastakin oikein mielelläni... Jännä juttu kuinka noin lyhyessä ajassa on opittu monia aikuisillekin tosi vaikeita asioita, esim. viennin seuraaminen, lähelle tuleminen, välittömyys ja into oppia koko ajan uutta. Kiva. Buggia tanssittiin paljon Delightin kanssa ja EnvyMe oli nilikkuhumpassa varsinainen taituri jo eka askeleella. Tangot taittuivat myös mallikkaasti.

Musiikeista sen verran, etä olisikohan Omegalla ja Eijalla jo aika pikkuisen uudistaa biisivalikoimaansa. Takuuvarmaa meininkiä kyllä koko ajan, mutta pikkuisen kaipaisin särmää lisää. Teuvo Oinas laulaa jotenkin valittavaan sävyyn ja en oikein jaksa innostua, yhtyeensä on ihan jees. Valsseja tuli alkuillasta peräti 5 paria, kaksi tavallista sorttia ja 3 paria hidasta sellaista. Palstalaisia paljon paikalla ja uusi bongauskin tuli. Jonkin verran ihmettelen, miksi etelässä ollaan niin varautuneita, ettei tulla moikkaamaan, vaikka oma pinssi taatusti näkyy. Eihän se tietenkään ole mikään must juttu...

Vinkeliksellä näytti olevan myös unelmailta ja hänelle lähetänkin extrakiitokset hienosta asenteesta ja tanssimahdollisuuksien tarjoamisesta kyydin ja tanssiseuran muodossa tytöille. Se on oikeaa ystävyyttä.

Kisaranta kutsuu jälleen syyskuussa uusintavierailulle ja yllättäen näyttäisi silloinkin olevan Omega ja Eija lauteilla. Sehän sopii mainiosti.

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu