TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Esakalliolla hämärin silmin (-Jo 2006-08-19 14:06)

Esakalliolla hämärin silmin

-Jo
2006-08-19 14:06

Ilta alkoi huonosti. Piilolinssi hiersi silmää ja oli pakko ottaa "silmät päästä". Onneksi kai sitten en kuitenkaan silti näyttänyt siristelevine silmineni väsyneeltä ja vihaiselta, kun kerran vientiä riitti. Ja naistenhaullakin onnistuin osumaan oikeisiin miehiin:) Nyt vain toivon, että kovin moni tuttu tai puolituttu ei joutunut ihmettelemään, miksi en moikkaa tai ole näkevinänikään! Ja myöskin toivon, että tunnistan eilisen palstabongaukset sitten kun taas näenkin jotain... Pilke, oli kiva nähdä sinut livenä (tai ainakin MELKEIN nähdä), kun sulla on aina niin kivoja juttuja täällä!

Illan musiikki oli ok, paitsi Anne Mattilan toinen hidas valssi, se oli jotain muuta kuin ok - AIVAN UPEA tulkinta "Is There Life After Love" -kappaleesta, veti täysin vertoja Shania Twainin alkuperäiselle esitykselle, ellei jopa ylittänytkin sen, WOW!!! Vanhan kantriharrastajan sydäntä lämmitti... Ja vielä kun sai sen uskomattoman hienon biisin mennä hyvässä seurassa ja hyvässä viennissä, niin mikäs sen parempaa!

Hyvää seuraa ja vientiä riitti kiitettävästi koko illalle, mutta yksi varsin epämiellyttäväkin kokemus sattui jouduttuani karkean humalaisen kanssa lattialle. Olisin lähtenyt kesken pois, mutta tämä hoippuva likistelijä ei päästänyt, vasta ensimmäisen tanssin lopussa onnistuin riistäytymään irti. Pelastauduin tutun miehen viereen penkille, ja tätä herrasmiestä on kiittäminen suurenmoisesta huomaavaisuudesta, hän sai vapinani lakkaamaan ja luotettavat käsivartensa tarjoamalla tanssin ilon niin nopeasti palaamaan.

Kirjoittajan avainsanat: Esakallio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu