TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
(Taas) vaihdon toiminnasta harjoituksissa (Satunnainen tanssija 2006-08-15 10:40)

(Taas) vaihdon toiminnasta harjoituksissa

Satunnainen tanssija
2006-08-15 10:40

Mitenkähän monenlaista tapaa seuratanssiharjoitusten vetäjillä on viestittää milloin harjoituksissa on vaihdon aika ?

Tässä taannoin, muuten hyvissä harjoituksissa, alkuillasta vaihdot toimivat ohjaajan vaihtokomentojen myötä joka kappaleen jälkeen.

Sanoisin, vaikka vuosi(kymment)en kokemustaan vetäjä mainostikin, innostumisensa myötä (missä sinällään ei mitään pahaa ole,päinvastoin) nuo vaihtokomennot illan mittaan harvenivat ja harvenivat, mennen monta kappaletta peräkkäin ilman vaihtokomentoa. Eikä lähtenyt automaattinen parinvaihtokaan kappaleiden välissä käyntiin, niin omatoimisia, hevillä hyvästä luopuvia ja toisten parasta ajatteleviahan mekään ei sentään olla.

Naisia kun ko. harjoituksissakin oli enemmän kuin miehiä, niin arvattavasti pitkiä, tosi pitkiä nuo odotusvuorot varmaan olivat niille jotka odotusvuoroon tuolloin joutuivat.

Vetäjähän tuosta illan mittaan naisilta sai palautetta, ja me vaihtamattomat, saamattomat miehet vaihtamattomuudesta taas palautetta häneltä. Te saatte nyt vuorostanne siitä kuulla.

Jokin tässä kommunikoinnissa ei nyt vaan toimi, mutta kukahan asiasta arvais sanoa vuosi(kymment)en kokemuksen omaavalle vetäjälle :?)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu