TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Suudelmien ilta Kolmilammilla (Kristoffer 2006-07-31 10:46)

Juhlapäivän ilta Kolmilammilla

-Marian-
2006-07-31 11:34

Olen lähes sanaton (erittäin harvinaista) Ilon kyyneleet pisaroi vieläkin silmistäni, kun muistelen kuluneen viikonlopun tapahtumia tanssirintamalla ja muutenkin.

Lauantain Riutan tanssit oli melkein 12 ja puoli (asteikolla 1-10) ja eilinen Kolmilammin ilta kruunasi kaiken.

Päivällä oli tarkoitus viettää kummitytön 1v. ja kummitädin jotakin+1v. synttäreitä kuntamme leirikeskuksessa. Yllättäen ollessamme kalliolla nostamassa lippua kummityttöni äiti kertoi, että on muutakin juhlan aihetta: Kauniin luonnon helmassa veljeni poika vihittiin lastensa äidin kanssa. Ruusun terälehtiä tai riisiä emme ripotelleet vihkitoimituksen aikana, mutta pariskunnan 3v. tytär heitteli männynneulasia ja käpyjä, mikä luonnon keskellä sopiikin. Häävalssin sijaan koko juhlaväki saunoi ja ui, joten tanssiminen jätettiin minun jalkojeni varaan. Täytyy todeta, että taisin sitten tanssia koko porukan puolesta. Synttärikahvit tarjosin ystävättärelleni kahviossa kuulumisia vaihtaen.

Ensivalssista viimeiseen tuli viihdyttyä, kiitos tanssittajille. Tänä iltana ja yönä toisenlaiset tanssit: "tanssii potilaiden kanssa" ja siellä en ketään lavalta tuttua halua nähdä, joten ollaanpas ihmisiksi liikenteessä, pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme.

Oiken mukavaa viikkoa kaikille!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu