TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ravintola Rönni (Humppis 2006-07-27 9:19)

Rönnillä Rosso ja MMo

Andreas
2006-07-28 13:26

Meni hiukan tarkalle mun saapumiseni Rönnille, toisin sanoen lähdin liikkeelle liian kireällä aikataululla. Tietysti jäin kahden ontelolaattarekan taakse kääntäessäni humppamobiilin keulan Kangasalan Huutijärvellä kohti Orivettä. Sillä tiellähän ei moisia kulkuneuvoja niin vaan ohiteta.

Perillä olin kun tanssisalissa soi toinen valssi, siis oikeesti, kappaleen nimi oli ”Toinen valssi”. Seuraavaksi tuli sitten tango, ei muuta kuin lattialle. Olinhan talven ja kevään aikana käynyt tangokursseja joten kuvittelin olevani tangotaidoissani ala-astetasolla, mutta totuushan oli että olinkin vasta esikoulutasolla. :( Paljon riittää vielä opittavaa. Tanssin kyllä myöhemminkin tangoa, mutta palasin siihen omaan askellukseeni.

Kävin vaihtamassa muutaman sanan lavaisännän kanssa, hänhän on tuttu jo useamman vuosikymmenen takaa. Samalla ”kierroksella” vaihdoin myös muutaman sanan Suken ja Humppiksen kanssa. Tanssitin paria pinssidaamia ja lisäksi näin vilaukselta yhden tutun pinssidaamin. Uutena havaintona oli muuan pariskunta, jonka jo näin Pavin keskiviikkotansseissa pari viikkoa sitten, huomasin herralla pinssin, mutta en päässyt juttusille. Missäs ne muut pinssiläiset oli kun en havainnut laisinkaan, vaikka niitä juttujen mukaan oli paikalla useampikin?

Tanssillisesti ilta ei ollut niitä parhaimpiani, johtui varmaan itsestäni ja myöhemmin lisäksi väen paljoudesta. Molemmat hitaat valssit sentään pääsin tanssimaan. Toinen niistä tulikin naisten haulla, joka lisäksi jäi ainoaksi tanssiksi ko. tuntina. En tosin ollut aivan etummaisena tyrkkyrivissä. Puolessa välissä naisten hakua heitin pyyhkeen kehään ja poistuin pimenevään heinäkuun iltaan (aamulla töihin meno).

Illan orkesterit olivat alansa parhaimmistoon kuuluvia. Musiikki oli erittäin hyvin tanssittavaa, volyymit ja balanssit paikallaan. Tosin Rosson ohjelmisto muuttui iskelmävoittoisemmaksi Lunnaksen astuessa estradille.

Nähdään kesälavoilla!

Kirjoittajan avainsanat: Rönni, Martti Metsäketo, Tarja Lunnas ja Rosso

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu