TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ravintola Rönni (Humppis 2006-07-27 9:19)

Rönnillä Rosso ja MMo

Kikka
2006-07-27 16:30

Vieläkin on hyvä mieli eilisistä Rönnin tansseista. Kaikesta tungoksesta huolimatta ilta oli onnistunut. Kaikille asianosaisille vielä kiitokset ja halaukset !

Matkat mennen tullen sujuivat tuttuja reittejä hyvässä seurassa. Jo matkalla päätimme pitää hauskaa, vaikka arvelimmekin väentungoksen haittaavan tanssinautintoa, ainakin ajoittain. Erinomaisen hyvät esiintyjät ja paljon tanssi-intoista yleisöä. Toki fanejakin, jotka Tarjan esiintyessä tukkivat tanssireitin aika tehokkaasti. Minusta edes loppuillasta tanssisalin puolelle ei nyt 'eksynyt' liiemmin ilolientä nauttineita illanviettäjiä, hyvä niin.

Monia uusia ja aiemmin treffattuja tanssituttuja illan mittaan tapasin. Hyvä hyvä hyvä, kiva kiva kiva ! Mukavia jutusteluhetkiä ja tanssituokioita, niitä nyt tässä mitenkään erittelemättä. *hymyilee onnellisena muistoissaan*

Sekä miesten että naisten hakuvuoroilla minusta oli hankaluutensa väenpaljoudesta johtuen, välillä tuntui että olin aina 'väärässä paikassa' enkä omalla hakuvuorolla ehtinyt millään... Mutta kuten sanottu ennakkopäätös hauskanpidosta oli tehty ja se auttoi...tai mikä olikaan sitten hyvän tanssi-illan salaisuus...

MUTTA - harmikseni en kuitenkaan saanut 'kiinni' Krisseä ja Pepeä (jotka paikallaolleiden pinssituttujen mukaan myös Rönnillä olivat) - live-onnitteluhalaukset siis jäivät suorittamatta - ehkä joku toinen kerta sitten.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu