TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ravintola Rönni (Humppis 2006-07-27 9:19)

Rönillä Rosso ja MMo

Kaminiitto
2006-07-27 10:07

Rönnin keskiviikkoryskeissä oli illan mittaan tungoksen makua. Jo vanhaksi käynyt tanssipaikkaoppaani ja tanssinetti antoivat ymmärtää, että tanssit alkavat klo 20:30. Hätäisenä ihmisenä olin paikalla klo 20:10, jolloin viimeiset lähiparkkipaikat olivat jaossa. Lippuluukulla ilmeni, että Rosso siellä sisäpuolella paukutteli menemään tanssittavan kuuloista musiikkia. Kahdeksalta olivat aloittaneet.

Rosson setin jälkeen aloitti Martti Metsäkedon orkesteri, jonka musiikki jotenkin vain sopi paremmin minun tanssin kuvaani. Todennäköisesti MMo:n kappalevalinnat olivat tutumpia, jolloin saattoi paremmin keskittyä askeleen ottamiseen ja väistelyyn kuin Rosson settien aikana. Tarja Lunnaksen tämänkertaisesta illasta jäi mieleeni foxtrot- ja iskelmäsävyisyys. Monet tuntuivat siitä pitävän.

Tanssiyleisö oli valtaosin kovasti tanssitaitosta, varsinkin nuorempien meno oli ihailemisen arvoista. Järjestäjän kannalta varmaan oli mukavaa, että tarjoilupisteissä oli koko ajan pientä jonontynkää. Muutamat näyttivät käyttävän talon antimia jopa kiitettävän innokkaasti. Uusia ihastuttavia pinssipongauksiakin tuli tehtyä. Terveiset vain Tampereelle.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu