TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangon taikaa ynnä muuta mukavaa Kymenvirran rannalla (Humppis 2006-07-22 9:20)

Kurssikiitos!

Hippunen
2006-07-23 18:38

Kiitokseni kuuluu ohjaajien lisäksi Tanssikkaan väelle hienosta toiminnasta. Noin vaan saatiin paikalle naispari miehelle, joka jäi yllättäen parittomaksi migreenin tehdessä minut tanssikyvyttömäksi. Ja minä sain vielä rahanikin takaisin siltä kurssin osalta mihin en pystynyt osallistumaan. Kiitos!

Loppukurssilta yritin kovasti imeä itseeni kaiken sen minkä aivot kykenivät lääkehuurussa ottamaan vastaan. Ohjauksessa ei ollut ainakaan valittamista. Erityiskiitos tietysti kuuluu myös mukavalle, ymmärtäväiselle ja varsinkin joustavalle tanssiparilleni. Tosi kiva tanssia ihmisen kanssa joka niin innolla haluaa oppia lisää ja lisää. Eikä pahastu kritiikistä vaan oikein toivoo sitä.

Kun kotimatka alkoi, alkoi aivonikin selkiintyä ja niinhän vaan poikkesin vielä Syvälahdessa tansimassa muutaman tunnin Anne Mattilan ja Neljän suoran tahtiin. Kovasti oli sielläkin vieraita lavakiertäjiä eri puolilta tullut paikalle, mikä oli ihan mukavaa. Hyvällä fiiliksellä ihanan hitaan valssin jälkeen liukenin ennnen puolta yötä taittamaan loppumatkaani kohti kotia.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu