TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Toistuva hakeminen - monta peräkkäin? (Anneli31 2006-07-17 10:51)

Toistuva hakeminen - monta peräkkäin?

Tapani
2006-07-17 15:14

Mutta entä jos (kun) en ole varattu, mutta en silti ole haku päällä? Entä voiko lavalla saman parin kanssa tanssia useita kappalepareja peräkkäin, jos on vaintanssimassa? Onko se vielä selvempi merkki siitä, että on muutenkin kiinnostunut tanssiparistaan, jos kysyy kappaleiden loputtua, että tanssitaanko vielä (tai jos vastaa tähän kysymykseen myöntävästi)?

Asiasta ei ole mitään yhtenäistä sääntöä tai etikettiä. Ihmiset ja tilanteet ovat erilaisia.

En haluaisi käyttää miestä hyväksi nauttimalla vain hänen tanssitaidoistaan, jos hän tarkoittaakin jotakin muuta?

Älä suotta murehdi asiasta. Niin kauan kuin mies ei ota kiinnostustaan esille muuten kuin hakemalla paljon, jos nyt kyse ylipäänsä on siitä, niin asia on hänen omalla vastuullaan. Et sinä käytä häntä hyväksesi vaan annat hänelle tilaisuuden. Ehkä uskot että miehellä ei ole mitään mahdollisuuksia sinun suhteesi, mutta ei olisi ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun nainen loppujen lopuksi ihastuu mieheen josta ei alunperin uskonut että se olisi mahdollista.

Niin kauan kuin ei teoillaan tai puheillaan anna ymmärtää mitään valheellista ja varsinkin kun ei ole varattu ei mielestäni ole mitään pahaa siinä, että antaa toisen yrittää hurmata. Jos se on itsestä hauskaa niin hyvä, niin sen on tarkoituskin olla. Joskus hurmaaminen onnistuu ja joskus ei. Se on riski jonka hurmaamista yrittävä ottaa ja se on hänen vastuullaan. Epäonnistumisen riskin korvaa mahdollisuus onnistumisesta. Jos kiinnostunut osapuoli haluaa varmempaa tietoa mahdollisuuksistaan hän voi ottaa asian suoraan puheeksi, mutta edelleenkin tämä on kiinnostuneen osapuolen vastuulla.

Tilanne on kuitenkin mielestäni hieman toinen, jos olisin varattu. Silloin en suostuisi useampaan kappaleeseen peräkäin, koska se mielestäni loukkaisi myös omaa kumppaniani.

Eri ihmisiä loukkaavat eri asiat. Ei kannata yrittää arvata vaan keskustella asiasta asianomaisen ihmisen kanssa. Muuten helposti luulee, että toista loukkaavat ne asiat jotka loukkaisivat itseä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu