TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Valaksella 15.7 (Drago 2006-07-17 9:09)

A. Aallosta

Valssibeibi
2006-07-17 11:02

Kävin viime vuonna elämäni ensimmäistä kertaa Tirvalla, kun siellä oli esiintymässä A. Aallon rytmiorkesteri. Reissu oli pettymys; musiikki oli kummallista, tilaa tanssimiseen jäi vähän ja lava oli muutenkin olevinaan hassun pieni. Kävin kuitenkin loppukaudesta lavalla uudelleen useamman kerran, ja nykyisin Tirva onkin kotoinen "kotilava", eli ensivisiitti ei onneksi jäänytkään viimeiseksi.

Eilen viikonlopun tanssiputkeni huipentui taas kerran sunnuntaisiin Tirvan tansseihin. Esiintyjinä olivat hyvä, ainakin meille kaakonkulman tanssijoille tuttu Väliaikainen, sekä A. Aalto. Alkuillasta pääsi tanssimaan hyvin, Väliaikainen soitti pyynnöstä masurkatkin (joista pääsin itse toisen tanssimaan, eli ei mennyt pyyntö hukkaan :-), ja porukkaa oli paikalla todella kivasti. Rytmiorkesterin aikana fanilauma tukki osan tanssijoiden kulkureittiä, eli tanssittavuus kärsi, parit törmäilivät toisiisa, parit osumat sain eri puolille kinttuja, mutta pystyssä pysyttiin.

Erona edellisvuoteen oli kuitenkin oma asenteeni. Kun tanssinautinto alkoi olla haave vain, päätin siirtyä fanittamaan hieman sivummalle, ja yllättäen huomasin nauttivani bändin musiikista. Siinä oli hyvä musiikin tahtiin lanteita heilutella ja muutenkin porukkaa katsella. Eli minulle poppoosta jäi tällä kertaa hyvä maku suuhun ja iloinen mieli, vaikka tanssiparit jäivätkin heidän aikanaan vähemmälle.

Kirjoittajan avainsanat: A. Aallon rytmiorkesteri, Väliaikainen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu