TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssitourneen kohelluksia.... a la Kettu ja Tikruli (osa 2) (Tikruli 2006-07-16 17:48)

Tanssitourneen kohelluksia.... a la Kettu ja Tikruli (osa 2)

Tikruli
2006-07-16 17:48

Yläneen illasta ei etukäteen ollut suurempia odotuksia tanssin suhteen, koska toinen esiintyjistä sattui olemaan Agents ja Jore ihan ite. Yllätys kyllä, ilta oli tanssillisesti onnistunut. Vaikkakin Agentsien aikaan tilaa ei juuri ollut, niin silti sai nauttia hyvästä viennistä. Vaikka lasipalatsi ei juurikaan miellyttänyt silmää, niin "lava" oli todella kauniilla paikalla ja lattia oli hyvä. Tanssien jälkeen Tikruli kävi uimassa ja jätti äänensä Pyhäjärven aaltoihin. Sit jälleen teltta pystyyn (miksköhän tää lause aiheuttaa aina kirjoitettaessa kauheen naururemakan?) ja unten maille.

Sunnuntaina kettujeeppi suuntasi kohti Hausjärven Kolmilammia. Tikruli pääsi vanhoille kotikulmille Rixuun ja siinä sai testata että muistaako dementikko vielä 11 vuoden takaisia aikoja....hih.... Hesen salaatit naamariin ja niine hyvineen ajelimme etsimään Kolmilampea. Lava löytyi helposti ja eikun uimaan.... ja katselemaan paidattomia Taikakuun poikia. Tällä lavalla viuhahteli älyttömästi niccejä, vaan ei tainnu ihan kaikkien naamat jäädä mieleen (osan voi laittaa jo väsymyksen piikkiin). Lava oli kiva ja nätillä paikalla. Todella osaavaa porukkaa oli ainakin sinä iltana. Illasta jäi hyvät ja hikiset fiilikset.

Maanantaina oli "jalkojen lepuutuspäivä", Hesassa ja Lintsillä piti tietty käyä riehumassa. Molempien eläinten jalat olivat entistäkin kipeemmät sen päivän jälkeen (mustelmista). Yövyimme tällä kertaa Lempivaarassa ja päivällä shoppailtiin Rhixussa. Sitten keula kohti tiistaitanssien päämäärää eli Sotkalinnaa. Aivan ihana vanha lava, nätillä paikalla. Harmillisen vähän oli porukkaa. Ilta oli kuitenkin hikinen ja tanssia sai riittävästi (kipeät jalat). No, valoisa puoli oli se, että tilaa oli riittävästi.

Yöllä päätimme ajaa hiukan jo eteenpäin, ettei ke siirtymä olisi liian pitkä. Ja koska ei yöpaikkaakaan tarjottu, päätimme suunnata Kapiksen parkkikselle. Aamulla herättiin sateeseen ja suunnattin aamukahville. Siirtymäpätkä Kangasniemelle oli todella kaunista seutua. Kettujeeppikin meinasi välillä karata käsistä kun myö ihasteltiin maisemia.

Kangasniemelle päästyämme vedettiin porsaat(leikkeet) naamaan ja otettiin "pienet" päiväunoset (3,5 h) :)) Sit pesun jälkeen Syvälahden parkkikselle laittautumaan. Tikrulillakin oli kalsarit puolitangossa siinä vaiheessa kun Tomi Markkola saapui paikalle. No, kerrankos sitä jos toisenkin... Tomin lisäksi Syvälahdessa viihdytti Varjokuva. Ja myös meidän viime kesän tuttavuudet toivat oman lisänsä iltaan. Ihanaa oli nähdä teitä A ja P. Ihanaa oli myös tavata kaikki nicit ja muutkin uudet sekä vanhat tutut.

Reissu oli niin mukava ja antoisa, että palaamme teitä uudestaankin kiusaamaan, joten varokaa vaan!

Nyt parin päivän leppuuttelun jälkeen voidaan taas suunnistaa lavalle. Tällä kertaa suuntana on kotilava, Suikkala. Ja taas Taikakuu!

Ihanaa ja tanssinriemuista kesän jatkoa kaikille! Rakkauvella Kettu ja Tikruli :)

Kirjoittajan avainsanat: tanssitournee, lavat

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu