TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssitourneen kohelluksia...osa 1 a la Kettu ja Tikruli (Tikruli 2006-07-16 17:08)

Tanssitourneen kohelluksia...osa 1 a la Kettu ja Tikruli

Tikruli
2006-07-16 17:08

Tässäpä teille luettavaa... ainakin niille jotka jaksaa :). "Pienen pieni" -raportti Ketrulin ja Tikun (toim. huom. Tikrulin ja Ketun) tanssitourneelta. Siltä varalta, jos joku ei jaksa lukea loppuun asti, niin myö halutaan kiittää kaikkia tanssittajia ja muita ystävällisiä ihmisiä matkamme varrelta.

Vihdoinkin se kauan odotettu keskiviikko saapui. Ketun tullessa Tikrulia noutamaan, tämä teki vielä viime hetken pakkailuja (yllätys).... aina valmis partiolainen :) Matkaan kuitenkin päästiin ja keula käännettiin kohti ensimmäistä etappia eli Särkkää. Ensimmäiset n. 60 km meni vielä ns. tervejärkisesti, mutta siitä se riemu sitten repesi. Fiilis oli kohdallaan molemmilla ja matka taittui joutuisasti ja olimme Särkällä aika ajoissa. Painelimme läheiselle uimarannalle pesulle ja sitten ajoimme pienen punaisen kettujeepin sopivan rauhaisaan kohtaan parkkikselle (vaatteiden vaihtoa ja hampaitten pesua ja paarmojen huitomista). Ja ei muuta kuin joukon jatkoksi. Särkän lava oli aivan ihanalla paikalla ja lattia sopivan tuntuinen. Alku näytti lupaavalta, mutta illan kuluessa ja porukan lisääntyessä lava muuttui saunaksi(oisko pitäny olla oma vasta mukana). Yöllä sitten vaan teltta parkkipaikalle pystyyn ja savetit käyttöön :) ja sit unten maille.

Torstai on toivoa täynnä.... sanoo jo vanha sananlaskukin. Tällä kertaa oli suuntana Ämyrin naistentanssit (hiukan epäröiden). Päätimmekin yöpyä läheisellä leirintäalueella, joten teltta saatiin pystyyn jo päivällä. Motiivi tässä paikassa yöpymiselle oli SUIHKU! Ämyrin lava oli jumalattoman korkean mäen päällä (kettujeeppi meinasi hyytyä jo puoleen väliin rinnettä). Lava oli kivan näköinen ja lattiakin toimi tossuilla kohtalaisesti. Loppuillasta ehkä hieman oli jo nahkea. Unten maille päästiin väsyneenä ja jalat kipeinä. Aamulla heräsimme naapuriteltan meteliin (venäläisiä). Tovereilla mahtoi olla hauskaa, kun kaksi tyttöä väsyneenä ja hihitellen kasasivat teltan.

Kohti uusia seikkailuja. Ei kylläkään kovin pitkälle. Seuraava etappi oli Esankallio. Sitä ennen majotuimme hotelliin ja käytiin shoppailemassa Shomerolla. En oo muuten koskaan maksanu paidasta niin paljon (40e). Esakalliolla oli hyvät tanssit. Tikruli pääsi avaamaan myös äänijänteensä karaoken merkeissä. Kettu ei vieläkään suostunut mukaan. Esankalliolla oli hyvä lattia ja ilmastointi toimi. Parit poskitangot päästiin Ketunkin kanssa menemään, mutta muutenkin vientiä riitti. Kyllä näillä helteillä teltta on parempi vaihtoehto kuin hotellihuone. Hiki virraten parin tunnin yöunien jälkeen, taas taipaleelle. Tällä kertaa suuntana oli Yläneen Valasranta...

Kirjoittajan avainsanat: tanssitournee, lavat

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu