TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pappisten lavan tiistaitanssit (Tiltti 2006-07-13 19:18)

Pappisten lavan tiistaitanssit

Tiltti
2006-07-13 19:18

Tulipahan sitten käytyä tuollakin ensimmäistä kertaa. Vähän jäi jotenkin ristiriitaiset fiilikset noista naistentansseista. Tanssittua tuli melkein koko ajan kun paikalla olin ja hakijoitakin oli ihan kiitetävästi, vaikka koitin hieman torpedoidakkin omia tsäänssejä tanssimalla aika monta kipaletta evästyksen kanssa putkeen. No ei siit sitten ollut kuitenkaan pahemmin vaikutusta haettavuuteen. Eikä sitten poislähtiessäkään meinannu millään onnistua hipsimään sivummalle ilman että olisi kaikessa rauhassa pois päässyt. Tuon suhteen tanssit olivatkin tosi mukavat, varsinkin alkuosuus.

Fiilistä sitten tällä kertaa tiputtikin se, että paikalla oli paljon porukkaa ja vielä sellaisia jotka käyvät vähemmän tansseissa ja tuntuvat menevän lattialla ihan oman tyylinsä mukaan muista välittämättä(etenkin jaloista). Tämä aiheutti sen, että tanssiminen oli koko ajan jotenkin varuillaan olemista. Lavysoiton aikana asia hieman korjaantuikin, jolloin sitä pääsi tanssimaan hieman vapaantuneemmin. Ehkä fiilisten tiputtajiksi osallisuti omalta osaltaan tieto siitä, ettei sitä saanut olla paikan päällä loppuun asti vaan töiden kutsuessa piti paikalta poistua jo hieman miestenhaun jälkeen.

Vaikka nuo olivatkin tällä kertaa hieman vaisumman oloiset tanssit, saatanpa paikalle eksyä joskus poaremmalla ajalla testaamaan miltä paikka vaikuttaa silloin. Tällä kertaa se ei oikein sykähdyttänyt, tai sitten en vain löytänyt sitä Pappisten tunnelmaa.

Ja Varjokuva oli oli luultavasti jälleen kerran oma itsensä, en ainakaan kiinnittänyt negatiivisessa mielessä orkesteriin huomiota.

Kirjoittajan avainsanat: Pappisten lava

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu