TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sääski Safari (EeJii 2006-06-27 16:07)

SääskiSafari

EeJii
2006-07-11 0:52

Niin siellähän sitä tosiaan viikko pyörittiin.

Sunnuntaina illansuussa palattiin ja heti piti kiirehtiä vielä juhlimaan sukulaisen viisikymppisiä.

Väsymyksestä ja juhlinnasta toivuttua ja netinkin auettua tässä muutama sana Safarista.

Iltahan alkoi aina tanssikursilla välillä kun oli vähemmän oppilaita niin siinä sai sitten aikalailla henkilö kohtaisempaa opetusta jonka jälkeen sitten jatkettiin käytännön harjoituksia tanssin merkeissä vaihtuvilla orkestereilla ja solisteilla.

Niin olihan siinä sitten aina työtäkin välillä kun ennen tansseja kootiin lava ja aitaus tanssipaikan ympärille ja sitten tanssien loputtua taas puretiin pois.

Niinpäs siinä vain sitten kävi että sain vähän hämilleen Päivinkin kun siellä markkinoilla päivällä tavattin, mutta sepäs tosiaan olikin yllätys sitten illalla kun paikalle saapui tämä Päivin kultsi joka olikin minulle tuttu jo vuosien takaa. Tosiaan mehän ei niistä appiukko asoista voija tietää...?

Laajalta alueeta oli nytkin ihmisiä saapunut eräskin pariskunta joka kiersi koko ajan mukana oli Lohjalta ja toinen mikä oli kahdessa paikassa mukana oli Haminasta.

Haluankin kiittää omasta ja perheen puolesta mukavasta viikosta sekä tanssin opettajia ja Safarilaisia että eikun ensivuona uudestaan

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu