TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tomaatteja ostamassa (Piikkinen 2006-07-10 17:20)

Tomaatteja ostamassa

Piikkinen
2006-07-10 17:20

Ihan alkuun sanoa että tämä seuraava on yhden pienen ihmisen pieniä mietteitä ja jos nyt joku haluaa vetää herneitä ulkoisiin hengityselimiin, suosittelen kokeilemaan vaikka maissia vaihteeksi. Tätä ei ole tarkoitettu siis kenellekään erityisesti, sellaista ääneen ajattelua lähinnä. Liittyy tosin viimeisiin keskusteluihin suvaitsevaisuudesta ja/tai sen puutteesta sekä niistä hakukriteereistä.

Tuli vaan kauppareissulla nämä jutut mieleen. Sain outoja katseita osakseni kun valitsin tomaatteja. Olen oppinut jo pienestä pitäen sen miltä näyttää ja tuntuu oikeasti hyvä ja oikean kypsyinen tomaatti, isovanhemmat kun viljelivät luomutomaatteja melkein 20 vuotta. Hyvä tomaatti tuntuu kädessä kiinteältä, mutta sitä ei saa puristella, se menee pilalle. Liian pehmeä on jo liian kypsä ja jos on pehmeä paikoitellen, se menee pilalle nopeasti. Otan siis vain niitä kiinteitä tomaatteja. Kurkku on toinen minkä katson tarkkaan. Paras on lyhyt ja pyöreä, se on luonnollisesti kasvanut ja saanut tarpeeksi vettä. Näin mummo opetti ja muistuttaa vieläkin.

Kuinka moni voi nostaa reilusti kätensä ylös ja sanoa, ettei harrasta valkkaamista siis minkäänlaista?? Miksi hait juuri se miestä tai naista juuri silloin tanssimaan, juuri sitä kappaletta kanssasi? On kuitenkin aina joku kriteeri millä haetaan, vai onko niin että toimitaan silmät kiinni summamutikassa? Tärkeintähän on vaan päästä tanssimaan..kuka tahansa, millainen tahansa kelpaa?

Kauhuissani tässä kerran taannoin katselin naistentuntia Riutalla. Mieleeni tuli lehmälauma, joka pääsee kesällä ekaa kertaa laitumelle tai pikemminkin joku hyeenalauma, joka on viikon ollut syömättä...Kun en ole mikään "hyökkäyskone" niin jäin sitten melkein yksinäni sinne naistenrivin taakse ihmettelemään meininkiä.

Onhan se toki niin, että naistentunti on sitä naisten "omaa aikaa", silloin kai sallitaan pieni valkkailu vai mitä?? Mietinpä tuossa, että jos itselläni on sitä "omaa aikaa" niin sillon kyllä jää siivoamiset ja tiskaamiset kakkosiksi lukemisen ja muun kivan tieltä. Tiedän, että tiskitkin pitää hoitaa ajallaan mutta ei juuri silloin. Eli tunnustan syyllisyyteni tietynlaiseen valkkailuun naistentunnin aikana. Haen lähinnä tuttuja ja niitä, jotka ovat hakenee minua ja satunnaisesti hyviä sattumia ;) Miesten haun aikaan en juurikaan pakkeja anna paitsi jos on todella tarvetta (humalatila, epämiellyttävä mies, huonot kokemukset ko miehestä..ym)

En ota kantaa kenenkään hakemisperusteisiin. Jokaisella on kuitenkin jonkinlaiset kriteerit millä sen hetkinen pari valitaan, jollainen ne huonot ja toisella vielä huonommat ;) mutta ne on kuitenkin. Oli se sitten vaikka ikä, koko, paidanväri tai ne nätit silmät, kriteereitä yhtä kaikki.

Ja sitten seinäruusuista ja muista kukista

Ei seinäkukkasen roolit ole vanhempien naisten yksinoikeus ;) Yhtä lailla tällainen nuori, jonkun mielestä kauniskin (huhuja kuullut) ja joku väittää hyväksikin tanssijaksi (???), saa toimittaa seinäkukkasen virkaa. Olipa tässä taannoin menneinä vuosina yksi sellainen talvi, että sai olla onnellinen siitä jos sattui pääsemään tanssimaan ylipäätään.

Muistan hyvin yhden tanssi-illan Satulinnassa (joka on ollut kantapaikka jo yli 9 vuotta), kun yksi (peräti) rohkea mies haki tanssimaan. Paikalla tuttuja vaikka kuinka ja paljon, mutta eipä tämä neitokainen kelvannut. Koko talvi oli sellaista yksi tai kaksi, kerran jopa neljä eri miestä haki illan aikana. Ei paljon naurattanut. Ehkä en täyttänyt joitakin kriteereitä tuttujenkaan mielestä...

Sittemmin tanssinmäärä on jälleen lisääntynyt mutta edelleen monenakin iltana tutut vievät vierestä. Olen yrittänyt miettiä sitä, mikä on pielessä. Tiedän että pituuteni pelottaa moniakin miehiä mutta tutut jo sen tietävät ettei se ole ongelma (luulisin) mutta kun pitkätkään miehet ei hae?? Tosin yksi tuttuni sanoi tähän kerran, että hän on tottunut tanssimaan itseään lyhyempien naisten kanssa. No minä siihen, että mähän oon sua lyhyempi (ainakin 10 cm). Mies siihen sitten "niin niin mut vielä lyhyempien kanssa". Se on jo sellainen vitsi et hän tarkistaa olenko hommannut kenkien alle korkoa...;)

En ole herran aikoihin jaksanut meikata tansseihin kun tiedän, että ensimmäisen tunnin aikana ne valuu hien mukana pitkin poskia. Tukkaa ei saa kuriin vaikka kuinka yrittäisi, näyttää siis ennen puolta yötä aika karmealta....;) Vaatteitakin mietin yleensä enemmän kuin pari minuuttia ennen lähtöä. Eikä sinappia ole rinnuksilla, ku ne makkarat syödään vasta kotimatkalla... Ehkä se salaisuus selviää joskus...

Ehkä tuleva puolen vuoden tauko tekee hyvää. On taas sitten ihan "uusi" naama näillä nurkilla :D Ihan tanssimattomaksi en aio jäädä, vaan yritän päästä testailemaan lindy ja boogie miehiä tuolla rapakon takana ja yritän päästä paikallisiin "piireihin" :D:D:D

Kirjoittajan avainsanat: valikointi, hakeminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu