TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Esakalliolla tällä kertaa (Tiltti 2006-07-08 10:31)

Esakalliolla tällä kertaa

Tiltti
2006-07-08 10:31

Tällä kertaa Tanssiorkesteri Syke ja Öiset kitarat huolehtivat meidän perjantai-iltaisesta hikisestä iltapuhteesta. Väkeä oli paikalla kohtalaisesti, joten tanssilattialla olikin sitten tilaa tanssia jopa fiilistellen. Varmaankin tangomarkkinat ja helle verottanut porukkaa tällä kertaa. Hieman jäi kummastutamaan Öisien kitaroitteen yhden kappaleen encore, mutta paikalla ollut tanssikansa tuntui pääosin huomanneen asian ja tanssivat sitten kolme kipaletta putkeen. Olisikohan ollut kiire pois?

Esiintyjistä ei sen kummempaa kuin, että molemmat soittivat minulle kelvolista tanssimusiikkia kohtalaisen monipuolisesti. Mitä nyt masurkat jäi uupumaan ja mahdollisesti joku muukin mitä en sitten näemmä sen enempää kaivannut, koska ei tuu nyt mieleen.

Mielestäni tällä kertaa oli ihan hyvät tanssit, vaikken kaikkiin fiilistely kappaleisiin saanut sitä tunnetta kuin olen parhaimpina hetkinä saanut. Tangot tuli ehkä enemmänkin vain suoritettua ilman sitä pientä kipinää mikä olisi tehnyt niistä antoisampia. Mutta muut hitaat sitten tällä kertaa korvasivat tangojen vaisun menon. Tämänlaisen jälkeen olikin sitten hyvä lähteä ennen viimeisiä valsseja kotimatkalle.

Jaa juu. Cha chan perusjutut tuntuivat tällä kertaa loksahtaneen kohdalle ainakin omien askellusten kohdalta sen varran mainiosti, että siitä jäi hyvä mieli päälle vähäksi aikaa. Kiitos siitä.

Tämmöttis tällä kertaa.

Kirjoittajan avainsanat: Esakallio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu