TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mäntymäen katveessa (Vanhapoika 2006-07-03 12:36)

Mäntymäen katveessa

Vanhapoika
2006-07-03 12:36

Sunnuntain vaihtareina Kolmis vai Mäntymäen lava. Jälkimmäinen vei voiton. Olihan mallikas esiintyjäkaarti soittamassa. Noiser kera Kari Piirosen ja Fernet Tomin seurana.

Vähän jälkeen klo 18 paikalla. Autoja jonniin verran parkissa. Sisällä naistenrivi lähes olematon. Onneksi yksi tuttu paikalla, eikun foksailemaan. Pienen neuvonpidon jälkeen sovittiin, että pidetään pikku picnic, jos tilanne ei muutu.

Eikä muuttunut. Ihmettelimme yhteen ääneen, ettei lähiseudunkaan tanssijat ole tuota tansssipaikkaa huomioinut. Huippuesiintyjiä tiedossa tulevinakin su ja pe iltoina. Tilaa oli nyt tanssia ihan vapaasti ja käyttää mielikuvitusta rajattomasti . Siinä mentiin kaikki mahdolliset tanssin lajit, ja osa musiikkia soveltaen. Nilkku tai humppafoksiakin opeteltiin yhteisvoimin. Lattaripuolta useita, swingit oli myös esillä. Perinteisiä unohtamatta ja polkat ja jenkat vielä. Eli herkullisen monipuolinen tarjonta kokoillan.

Viisi tuntia tanssittiin ja vaikka tauoille laskisi tunnin, niin 40 paria tuli tanssattua. Hikinen iltapuhde, mutta palkitseva.

Kari Piirosella ja Noiserilla huippusetit yksin ja yhdessä. Oli nähty vaivaa kokonaisuuden rakentamiseen.

Tomi ja Fernet oli oma laadukas itsensä. Myös hyvät, mutta erityyliset setit.

Tanssi-ilta, joka ei hevin unohdu !!!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu