TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lindy hop -videoita (Pete P. 2006-06-29 23:00)

Lindy hopin, polkan ja tangon historia

Tapani
2006-07-03 11:18

En taida olla pekkaa pahempi, mitä perusteluihin tulee...

Voisin toki perustella mutta pointtini oli nimenomaan se, että uskomattoman väitteen epäily ei vaadi perusteluja ennenkuin uskomatonta väitettä on ensin perusteltu. Jos joku väittäisi käyneensä tänään kaupassa niin olisi minun asiani perustella miksi uskon että näin ei ole jos epäilisin asiaa. Jos taas joku väittäisi käyneensä tänään kuussa niin sellaista väitettä voi oletusarvoisesti pitää uskomattomana eikä sen epäilyä tarvitse erikseen perustella ennenkuin väitettä on ensin alunperin perusteltu jotenkin.

En tarkoita tätä nyt siten että olisin tivaamassa sinulta perusteita tai kritisoimassa sinua henkilökohtaisesti mitenkään. Sanoithan jo aikaisemmin että lausahdus on peräisin joltakulta muulta.

Muistan jatkossa jälleen tutkia viestini suurennuslasilla ja sen jälkeen vielä harkita, kiinnostaako se ketään sen oikeassa tarkoituksessa eli kannattaako se tälle palstalle lähettää.

Se oli hauska ja mielenkiintoinen tarina, joka käsitteli sitä että ihmisillä on joskus outoja käsityksiä tanssilajien syntyhistoriasta. Minusta tämä oli mielenkiintoista ja jatkoin täsmälleen samasta aiheesta joten sen puolesta ei pitäisi olla valittamista :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu