TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjulla laatua la. 1.7.-06 (Andreas pks 2006-07-03 8:06)

Riutanharjulla la. 1.7.-06, volyymeistä

Suvikumpu
2006-07-03 9:58

Olimme paikalla heti alusta. Huudatus alkoi jo kun Velvetin solisti Vera Vikman pamahti lavalle. Ymmärsin oitis lähteä hakemaan korvatulppani autosta. Huomautin äänen voimakkuudesta portilla ja porttivahti myötäili. Taitaa tosiaan soittaa lujaa kun kuuluu tänne asti.
Millähän saisimme rivistömme tiiviimmäksi?
Vakipaikassani Pavilla on myös helpompi tanssia akvaarion puolella, jossa volyymit normaalisti ovat hieman pääsalia armollisemmat. En kuitenkaan kaikkina päivinä kuulu sinne ikäni puolesta, joten taidanpa jatkossakin pitää korvatulpat vakiovarusteina mukana. Korvatulppia ei kannanta pelätä. Tansseissa on aina myös erittäin paljon puheen sorinaa sekoittamassa musiikkia, joten ne eivät mielestäni oleellisesti huononna musiikin laatua.

Korvatulppien läpikin sain nauttia K.Tapion suklaisesta äänestä, upeaa. Sääli, että hänen toinen settinsä jäi puolen yön toiselle puolelle. Lämpö ja 4 tuntia tanssien riitti meille ja teimme tuhkimot.
Matkalla tienvarressa yksinäinen hirvi viljapellossa ja neljä käytännöllisesti nojaamassa hirviaitaan juuri ennen Ruusulinnaa.

Kirjoittajan avainsanat: äänenvoimakkuus

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu