TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kunkku ja Maalarit Mäntsälässä (Vanhapoika 2006-07-02 9:43)

Kunkku ja Maalarit Mäntsälässä

Vanhapoika
2006-07-02 9:43

Kerkesin hyvästi paikalle, alkuvalssitkin tuli mentyä Lumipallon tahtiin. Siitä lähti tanssi-ilta liikkeelle. Väkeä sen verta vähän, että tuplasin melkein kaikki eka tunnin haut. Ei pistäneet neitoset pahakseen.

Sitten rupesikin olemaan väkeä jo kohtuudella paikalla ja normaaleihin hakuhommiin pääsi. Ja hyviä tanssijattaria naistenrivissä olikin, länsirannikon neidoista aina kaakonkulman eli oikeastaan Kouvolan neitoihin. Kiitos vaan "Tanssikkaan johdolle", aivan jokaista en saanut käsiini, mutta mitkä sain, olivatkin mukavia ja taitavia tanssitettavia.

NT oli taas huippua, vietiin ku sitä kuuluisaa mittaa siel torilla. Kaksikin kättä kiinni samaan aikaan, huh huh, eipä ole Vp: n tanssijan uralla moista ennen sattunut. Siinä oli jo vaikeuksia päättää.

Viime tunnille sainkin syliini mieluisan tanssitettavan, viime valssit vain jätettiin tanssimati. Mites sitä sanotaan, ei makiaa masun täydeltä, hiukka sentään oli malttia ;-)

Musiikki olikin tosi hyvää.

Kun Lumipallo nousi soittamaan, huokaisin helpotuksesta, sillä edellisellä kerralla Saskan takana oli ollut uusi kokoonpano, ja hiven tunkkaiselta silloin kuullosti. Nyt oli kaikki kohillaan,ja kuningas pääsi näyttämään parastaan. Eikä ole vähän se, mahtava ääni. Ja neitosten mielestä ulkonäkökään ei ole " hassumpi".

Teemu ja Maalarit on hyvää tanssittavaa musiikkia soittava orkka, mie dikkaan. Erityisesti jäi mieleen viime setin ( kuinkas sattuikaan) komea swing kappale, jonka Teemu "Godman" puhalsi klarinetilla antaumuksella. Rupesi haikaileen jo Shag- kurssille.

Aivan loistava tanssi-ilta!!!!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu