TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tulipunaisia ruusuja Eijalle (Vanhapoika 2006-07-01 9:13)

Esakalliolla eilen

-Jo
2006-07-01 17:45

Vaikka Tiltti ei hakenut uusia, niin onneksi niitäkin miehiä riitti, jotka hakivat. Oltiin tyttöporukalla liikkeellä, ei siis eväitä mukana, vähän pelotti että pääseekö sitä ollenkaan tanssimaan, kun Laurilassa viime sunnuntainakin joutui niin monta kertaa riviin jäämään. Eikä alkuillasta paikalla ollut yhden yhtäkään miestä, jota olisin ikinä edes nähnyt, kun nyt peräti elämäni viidensissä lavatansseissa olin ja Esakalliolla ensimmäistä kertaa. Mutta onneksi ne ihan vieraat miehet hakivat, ja myöhemmin tuli muutama jo vähän tuttukin, niin että lopulta ei tarvinutkaan jäädä riviin kuin pari kertaa, vaikka naisia oli taas harmittavan paljon enemmän.

Illan iloja olivat kävelyhumppa (vai kuviohumppa vai mitä se nyt onkaan) ja jenkka Matin kanssa, aivan ihana tango ja chacha uuden tuttavuuden kanssa, sekä myös tulinen tango ja muutamat muutkin tanssit yhden taiturin kanssa. Niin ja sitten vielä todellista nautintoa oli tanssi sen miehen kanssa, jonka luulin tanssittavan vain pro-tason naisia, mutta sehän ei pitänytkään paikkansa koskapa hän minuakin haki. Joten täytyykin olla niin, että tuon miehen viemänä kuka tahansa nainen tanssi kuin pro...

Pääsinpä "käden ali -tanssejakin" tanssimaan, ja se vasta oli lystiä! Niitä tuolla harrastettiinkin kiitettävän paljon. (Onpa hyvä, että on tuollainen käsite kuin käden ali -tanssit, koska enpä totisesti tiedä, mitä sitä tanssittiin, mutta hauskaa oli! Tällä palstalla käyty keskustelu boogien ja jiven tanssimisesta yhtäaikaa, ja siihen sanoisin vain, että minä joka osaan jonkin verran boogieta enkä tiedä jivestä tai fuskusta mitään, tanssin kyllä kaikkien kanssa jotka jiveen tai fuskuun hakevat, ja toisten kanssa se sujuu oikein hyvin ja toisten ei juurikaan. Mutta näin se näyttää olevan kaikissa muissakin tanssilajeissa omalla kohdallani, että toisten kanssa se nyt vain sujuu ja toisten kanssa ei...)

Kirjoittajan avainsanat: Esakallio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu