TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tulipunaisia ruusuja Eijalle (Vanhapoika 2006-07-01 9:13)

Tulipunaisia ruusuja Eijalle Esalla

Tiltti
2006-07-01 15:06

Illasta muodostui tosi kuuma, kostea ja hikinen, eikä helpotustsa tuntunut tanssilattian puolella saavan muualla kuin vessoille menevän aukon kohdalla puhaltavan putkenpään alla. NT meni myös osaltani lattialla jonka loppumista jo NT:n loppupuolella hieman odottelinkin. Sillä nestetasapaino tuntui illan mittaan siirtyneen päällä oleviin vaatekappaleisiin, mutta milläs sitä malttais rivistä lähteä ku kerran haetaan. Tullessani takaisin ulkoa sisälle Nt:n jälkeisen huilitauon jälkeen vaihdettuani vaatetusta kuivempiin olo oli kuin olisi tullut lämpenevään saunaan. Se niistä kuivista kamppeista.

Mulla tuntuu noi tanssit Esakalliolla olevan hieman kaksjakoisia, sillä joka toinen kerta on mahdottoman hyvä ja sitten taas toinen vähän heikompi. Tällä kertaa tuo kaksijakoisuus tuuppas osumaan vielä samaan iltaan. Alun herkuttelusta lopun henkiseen ja fyysiseen väsähtämiseen. Väsyneenä ei tunnu mikään riittävän oman tanssimisen vaatimustason noustessa hieman liian korkeaksi siihen nähden mitä fyysinen olotila sallisi. Tarttis näin kesällä malttaa vaan pitää niitä taukoja useammin.

Illasta muodostui kokonaisuudessaan kuitenkin ihan kelvollinen pääosin tuttuja tanssitettaessa ja vyökin tuntui pysyvän kiinni housuissa. Tulipahan siinä tanssiessa todistettua muutamia vaatemateriaalista johtuvia fysikaalisiakin ilmiöitäkin housujen kovasti yrittäessä tarttua vastapelurin hameeseen kiinni. Sähköisyyttäkö vai mitä lie vetovoimaa? ;) Heh! Jälkeenpäin tuntuu pikkasen siltä, että olisihan sitä voinut enemmän uusiakin hakea koska tarjontaa oli runsain mitoin miehiin nähden. Noh, tilaisuus oli ja meni. Ensi kerralla sitten uutta yritystä.

Musiikillisesta monipuolisuudesta on kyllä tällä kertaa vähän vaikeaa sanoa, sillä mieleen on jäänyt vain kohtalaisen runsas tangon tarjonta, masurkka, polkka sekä jenkka. Taisi siellä tulla kyllä ne tavallisesti soitettavatkin lattaritkin, mutta en nyt tälläi jälkeenpäin ihan varmaksi osaa sitä sanoa. =) Ilmeisesti tämän herran tanssit on ollut osin myös hieman sosiaalifoksin puolella tai sitä on menty omissa aatoksissakin välillä. Tulihan sieltä myös humpat jopa neljä kertaa. Kahdet humpaten ja kahdet sitten pukittaen. Näemmä sittenkin monipuolista. No ei ihme, että väsy iski. Mutta onneksi sai tällä kertaa nauttia vieressä istumisen ilosta kotimatkalla.

Kiitokset kaikille hikisestä iltapuhteesta.

Kirjoittajan avainsanat: Esakallio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu