TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tulipunaisia ruusuja Eijalle (Vanhapoika 2006-07-01 9:13)

Tulipunaisia ruusuja Eijalle

Vanhapoika
2006-07-01 9:13

Tälle Esakallion reissulle lähtikin autokuormallinen porukkaa kimppakyytillä. Perillä parahultaisesti ja alkuvalssit kyytikumppanin kera.

Autiolta näytti, joten Omegan eka setti mentiinkin samaan syssyyn yhdessä. Ja mikä oli mennessä, kun tanssitettavana oli huippuluokan tanssineitonen. Masurkoita myöten, vaan ei saanut vanha polkkaosiota mieleiseksi, joten valssi versiona mentiin.

Miellyttäviä tanssitaitoisia kertyikin naistenriviin lisää illan edetessä, joten viihdyin hakupuuhissa mainiosti. Turuttarista, pks:n neidoista ja yhdestä nuoresta paikallisesta ne tanssitettavat löytyi.

NT meni nykyisin vallitsevan tyylin mukaan, kaikki tahdit sai tanssata, minkä tyrkyssä oli ja vähän tyrkyn vieressäkin.

Väki väheni huomattavasti Eijan lopetettua, joten palasin oman porukan neitosta tanssittamaan viime setille, vai oliko se toisinpäin, siellä kun tuo loppuilta on sekahakua. Onneksi hyväksyi foksin päälajiksi, mulla nopeus kintuista oli kadonnut jonnekin. Ihan tappiin ei menty, kimppa rupesi valmistautumaan pois lähtöön, joten liukenimme kesä yöhön.

Muhevanmehevä tanssi-ilta oli takana.

Tulipunaruusuja oli tullut tanssattua viime su Kolmilammilla, Eijan ja Omegan tahtiin ke Pavilla, huipennukseksi molemmat yhdessä näin pe tanssuina. Musiikki oli kunpaisellakin taasen laadukasta.

Kiitos mukavalle kimppaporukalle hyvästä seurasta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu