TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Asikkalan mutkassa. (Kuopus 2006-06-25 4:59)

Asikkalan mutkassa.

Jerryjee
2006-06-25 15:17

Korpilammen kautta kotiin juuri palaillen ja palstaa tutkailemaan mitä on illasta kirjoiteltu. Eka kertaa minäkin paikalla ja olipa ilta!! Reitinneuvonta-palvelu netissä arpoi minulle reitin Kangasala-Sahalahti-Kulmalahti-Padasjoki-Asikkala. Toiset oli tulleet Lammin kautta, mulle tuo olis varmasti ollut pidempi väylä. Eksynyt en vasta kuin Asikkalassa, mutta taksikuski Nesteen pihalla neuvoi reitin jolla tulin "sukkana" tanssipaikan parkkikselle. Miksikähän tien 24 varrella ei ole opastetta Jenkkapirtille?!

Upouusi paikka, täys härdelli päällä ja naisten haku milteipä heti. Hiukka pasmat sekaisin... missä on WC, onko kaksi erillistä naistenriviä kun 2 lavaa jne.? Hyvinpä tuntuivat palstalaiset minut tunnistavan naisten haulla! Olikohan joku nimimerkiltä mainitsematon informoinut... Ekan naistenhaun jälkeen paita vaihtoon, rinnus kiilsi litimärkänä. Toinen paidanvaihto sitten toisen naistenhaun jälkeen. Kieltämättä oli mukava kuivassa paidassa olla, kiitos Eevu kun huomautit että ottaa niitä mukaan! Yhdyn muuten jo esille tulleeseen kommenttiin siitä kuka oli illan kaunein tyttö...

Vaikka ei naisten rivissä siis tuttuja noin äkkiseltään katsoen niin kummasti niitä tanssitettavia löytyi koko illan. Ja tuttujakin. Ei siis aavistustakaan että olisi saanut tuntea olonsa jotenkin vieraaksi paikalla. Finlandersin musisointia kuuntelin huilitauolla yläparvella, siis että kuinka taitavasti ja huolellisesti esimerkiksi ne puhallinosuudet soitetaan. Sarsan kanssa kokeilin puikkelehtimista lattialta toiselle, siinä ulkolavalla ei valtavasti tilaa ollutkaan. Se tikanheittoon tarkoitettu koroke jäi ainoastaan kokeilematta! Pekkaniskan Poikien soitannassa ei myöskään moitteen sijaa. Mietin vain että mahtaako olla pojilla hiki niiden lierihattujen alla.

Illan täydensivät bongit! Esim. ap Kuopus ja Päivi samassa rytäkässä. Lisäksi Linda ja Pöllöneiti ja sitten yksi jonka nikki valitettavasti vieläkin jäi taustahälyn peittoon. Harmi että Päivi niin myöhään, ettei tosiaan päästy yhdessä veivaamaan. Toinen kerta sitten. Kuten totesin, nämä tunnistivat minut ennemmin kuin minä heidät. Kiitos kaikille ihanille daameille, näiden joukossa mm. Eevu, Sarsa ja Julia.

Poistuminen ystävän luo viimeisten valssien kajahtaessa. Hieno ilta kaiken kaikkiaan! Tuntuuko "tavallinen" ilta enää miltään, siinäpä tuhannen taalan kysymys!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu