TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riuttaa ja Kolmilammia (Drago 2006-06-19 13:29)

Boogie/Jive

Nanna
2006-06-20 8:41

Vastaan ihan yleisesti tähän ketjuun.

Boogien ja jiven sovittamisessa yhteen ei pitäisi olla mitään ongelmaa kumminkaan päin.

Baunssin suunnat ovat perusaskeleissa eri, joten normaalissa perustassa pysyttäessä kolisee varmasti. Kun toinen on alhaalla, toinen on ylhäällä.

Baunssattavaa tanssia harrastavan pitäisi pystyä muuttamaan baunssiaan täysin vapaasti. Tämä pitäisi olla ihan itsestään selvää jokaisen baunssia käsittelevän valmennuksen jälkeen. Tyttö siis yksinkertaisesti vaihtaa baunssinsa suunnan, ihan kuin muokkaa sen uuden parin kohdalla muutoin samanlaiseksi, kuin viejällä. Jokainen fuskua tanssiva nainen osaa tämän ihan varmasti, koska hyvin moni mies vaihtelee baunssia fuskussa (tai tanssii sitä jollain muulla, kun fuskun baunssilla) joko tahallaan tai vahingossa.

Tytön etenemisaskelillakaan ei pitäisi olla kummassakaan tanssissa mitään väliä: Molemmissa tyttö etenee, kun mies vie. Oli se sitten koska vaan. Ja ihan mihin suuntaan vaan. Ihan kuten missä tahansa tanssilajissa! Mitä taas tuohon taka-askeleeseen tulee, niin eihän se tyttö sitä taka-askelta ota, jos mies ei sitä vie, koska tyttöä ei silloin liikuta mikään "voima". Tämäkin koskee ihan kaikkia tanssilajeja.

Noista Humppiksen ja Dragon hakuasioista... Ehkä voisitte oikeasti kiukutella sillä sähköpostilla... Se vaan sattuu olemaan niin kuin Humppis kirjoitti: Kaikkien kanssa ei tanssi suju, vaikka oltaisi miten hyviä. Eikä silti joka ilta huvita tanssia ihan kaikkien kanssa, vaikka tyypissä ei mitenkään mitään vikaa olisi. Aina ei vaan kaikkia jaksa, eikä silloin huvita hakea, itsellä vaikka paha päivä tms. Ehkä kyse oli vaan tästä ja joka tapauksessa, eiköhän tästä ole ihan turha pillastua kummankaan.

Kirjoittajan avainsanat: boogie, jive, boogie woogie

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu