TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Summassaaressa nauttimassa.. (Tanja 2006-06-11 12:53)

Summassaaressa nauttimassa..

Tanja
2006-06-11 12:53

Eilinen ilta tuotti valinnan vaikeuden ja monen piinallisen miettimishetken jälkeen suuntasin kohti Kylpylähotelli Summassaarta. Viime kesänä tuli em. paikassa vietettyä paljon aikaa, kylläkin baaritiskin väärällä puolella, ja tiesin sen jo lähtiessä, että tanssista ei kyseisessä paikassa pääsisi nauttimaan. Olo olikin vielä väsynyt ja tukkoinen, hyvä etteivät aiemmin kotiuttaneet sairaalasta potemasta tätä pöpöä, olisi muuten mennyt aika itseä tappaessa.

Minne menossa-sivulla ollut kyytihakuni tuotti tuloksen ja sovittuun aikaan oli sitten noutaja odottelemassa. Matka sujui rattoisasti, juttua riitti ja uusiin ihmisiin on aina mukava tutustua. Kuski ja muut kyydissä olleet viettivät iltaa Kukonhiekassa ja osalla porukasta ilta olikin ollut ihan onnistunut.. Mua ei vaan jaksanut ajatus Taipaleen Reiskan kuuntelemisesta enää kiinnostaa parin viikon takaisen kokemuksen takia.

Summassaaressa oli yllättävän paljon porukkaa yhdeksän aikoihin kun saavuin paikalle. Tuttu portsari kertoi sitten syynkin asiaan: salissa vietettiin kaksia yksityistilaisuuksia ja bändi aloittaa vasta kymmenen jälkeen.. Puoli yhdentoista maissa kajahti ilmoille sitten ensimmäiset valssit, takuuvarmalla ammattitaidolla, kuten voikin tämän vuoden Smork-kakkoselta, Väriloisteelta, odottaa. Osaltani ensimmäinen setti meni baarin antimista ja loistavasta musiikista nauttien :)

Toisen setin aikana pääsin sitten pariin otteeseen lattialle, toinen hakija oli isääni (ja Humppista) huomattavasti vanhempi mies, joka jätti oman "mammansa" pöytään ja rohkaistui hakemaan. Uskalsin sitten herralta tiedustella ikää, vastaus oli että ensi kesänä juhlitaan pyöreitä, eli kasikymppisiä :) Käski vielä pöytään takaisin palauttaessaan nykäistä hihasta, jos vastaan tulen jossain, samasta kaupungista kun kerta ollaan. Toinen hakija kertoi jo hakiessaan ettei ole juurikaan tanssia harrastanut, joten osasin suhtautua asiaan hiukan varauksella (humalatilasta huolimatta).. Vauhtia rokeissa ainakin piisasi ja paritanssia tämä uusi kehittelemämme tanssi ei ollut nähnytkään. Harvoin tulee hytkyttyä lattialla kädet taskuissa :) Kivaa oli, sekä mulla että hakijalla, toivottavasti herra uskaltautuu vielä tanssimaan..

Illan kolmannesta/viimeisestä setistä oli sitten enää minun lisäkseni paikalla kaksi paria, toiset lienevät viettäneet alkuillan Kukonhiekassa. En tohtinut käydä kysäisemässä tältä parilta että ovatko pinssiläisiä, tanssia he ainakin osasivat ja näyttivät siitä nauttivan. Lattia Summassaaressa on tilava, sopivan liukas ja ainut puute taitaa olla tanssijoiden puute. Paikassa käy kuitenkin soittamassa hyviä orkestereita ja harmittaa, että pojat joutuvat lähes tyhjälle salille soittelemaan.

Väriloisteen poikia oli kivaa nähdä pitkästä aikaa, on taas poskilihakset kipeenä nauramisesta :) Onneksi ne ei keikkaile täällä keskisessä Suomessa tuon useammin :) Kiitokset Tuomakselle tansseista, ja toivottavasti nähdään Ikaalisissa syksyllä.

Kirjoittajan avainsanat: Summassaari, väriloiste

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu