TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pavin menossa... (Vanhapoika 2006-06-10 8:10)

Pavin menossa...

Vanhapoika
2006-06-10 8:10

Todella aikaisin kerkesin paikalle, bändit sound sekkasivat vasta.

Tuttuja laatutanssitettavia oli riviin ilmestynyt melkoinen liuta, ja tanssien edetessä määrä vain lisääntyi, joten yksinkertaisesti kaikkia ei päässyt/ kerennyt hakemaan. Ja viime kertoina olen ainakin yhtä uutta nuorta neitoa uskaltautunut hakemaan, tällä kertaa oiken palstalaista. Polkat ja jenkat siinä vilahti menemään, monien muiden rytmien joukossa.

Nt:n erinomainen flaksi vain jatkuu. Jotkut jo vauhdista mukaansa koukkasivat. Hikipäässä ja paita märkänä varoittelin jo daameja mahdollisista vesivahingoista, vaan ei tuntunut haittaavan.

Kolme tuntia putkeen lattialla, joten houkuttelin "vakkaritanssitettavani" tauolle. Kahvilan portailta pyörähdettiin kesken matkaa kuitenkin vielä masurkkaharjoituksiin. Nesteytys ja paidanvaihto freesaskin oivasti. Ja eiku jatkamaan.

Loppuillasta Sykkeen setti mentiin mukavasti oman syleilyssä. Mieli bw:tkin siihen sisältyi. Vika valssi tosin jätettiin väliin, puhki oltiin molemmat.

Sykkeen pojat soitteli omaa sykähdyttävää musaa, tuttu rumbakin on heidän esittämänään aivan huippu.

Kari Isola yhtyeineen oli uusi tuttavuus, hyvin taittui orkka setti alkajaisiksi. Essi- neitonenkin kohtuudella omistaan suoriutui.

Tanssit parhaasta päästä!!!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu