TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pyhäsalmen naistentanssit edelleen A-luokkaa... (Suke 2006-06-07 16:31)

Pyhäsalmen naistentanssit edelleen A-luokkaa...

Linda
2006-06-07 17:29

siellähän minäkin, katsastamassa, oliko kaikki ennallaan.Mikäpä Pyhäsalmella muuttuisi, muutamia uusia kasvoja, mutta suurin osa vakkari-Pyhäsalmi-kävijää läheltä ja kaukaa.

Lattia oli edelleen liukas, mutta ei sellainen luistinrata kuin edellisvuosina. Muutos parempaan, hyvä! Hakusysteemi ihan yhtä kaoottinen kuin aina. Jos ette naistentanssien hakutekniikkaa hallitse, menkäähän illaksi Pyhäsalmeen ottamaan mallia. Siellä viimeistään heräävät saalistajan vaistot, kun kappaleiden välissä vähäisistä miehistä kisataan. Järkyttävää. Jos vähänkin valikoida haluaa (en kuulu joukkoon tanssii-kaikkien-kanssa-milloin-ja-missä-vaan-pääasia-että-saan-tanssia), on pakko olla sadasosa kaveria nopeampi tai sitten vaihtaa lennossa kaverin kanssa. Raadollisia nämä naistentanssit.

Joka tapauksessa, minulle tanssit olivat onnistuneet. Musiikillisesti kaksi hyvin erilaista orkesteria; hyvin tunnollisesti Pauli Raivio tehtävänsä suoritti, esikuvat oli ilmeisesti haettu ajasta ennen sotia. Perinteistä tanssimusiikkia, ehkä tempo paikka paikoin karkasi käsistä.

Sitten; Tommys kuuluu suosikkeihini, jo aikana ilman Charlesia ja nyt Charlesin kanssa. Mutta mikä on tämä formaatti; Charles laulaa 20-30 minuuttia kerrallaan ja poistuu kesken setin? Onkohan näin tehty tanssinjärjestäjien toivomuksesta vai onko tämä nykyään kaikilla Plogmanin keikoilla näin? Ei hyvä, just kun on vauhtiin päästy, herra poistuu lavalta ja spiikkaa; "Tommys jatkaa tästä…" Miten lie viimeinen setti päättynyt, emme jääneet kuuntelemaan, kun seuraavan aamun herätys jo siinteli mielessä.

Oli kiva nähdä taas talven jälkeen sen kulman tanssituttuja, mutta myös pitkämatkalaisia. Jussi, vaikka miten yritän soittaa, on numerosi koko ajan varattu:):):) Uusia bongeja Savonpoeka ja Päivi (vihdoinkin!).

Ja jos muuten ei Pyhikselle olisi asiaa, niin kahvilasta saa koko Pohjois-Suomen parhaat vaniljapullat. Testattu on.

Kirjoittajan avainsanat: Pyhäsalmi, Charles Plogman, Tommys

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu