TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kivat tanssit Lusan Hallilla (Jande =) 2006-06-03 17:02)

Lusan halli vs. muut!

Jussi
2006-06-06 11:13

Mitenkähän tuo Lusan Hallin maine saataisiin muutettua tanssijoiden keskuudessa???

Lusa oli nuoruudessani suosittu tanssipaikka sunnuntaisin! Siihenaiakaan perjantai Seppälä, lauantai Kasino ja sunnuntai Lusa! On joskus jopa ajettu Imatran ajoista, ajojen jälkeen, kovalla kiireellä Lusalle tansseihin (lähes 500 km)!!

Mielestäni Lusa vois profiloitua uudelleen sunnuntai paikaksi

Perustelut:
Perjantaisin, muutaman kilometrin päässä oleva ravintola on tehnyt määrätietoista työtä perjantai-tanssien eteen. Lisäksi lähistöllä oleva tanssipaikka pitää myös satunnaisesti tansseja perjantaisin. Seurauksena kilpailu tanssijoiden suosiosta esiintyjillä (kallista!)

Lauantaisin Lusan vaikutusalueella on useita eri tanssipaikkoja kilpailemassa tanssiojoiden suosiosta. Seurauksena kilpailu tanssijoiden suosiosta esiintyjillä (kallista!)

Sunnuntaisin ei, Lusalta katsottuna, ole tanssin järjestäjiä 200 km:n säteellä!! Oiva tilaisuus profiloitua kesän sunnuntaipaikaksi.Vaatii järjestäjiltä vain pikäjänteistä ja määrätietoista työtä asian eteen. Suuri osa lavan vaikutusalueella olevista muistaa vielä lavan vanhastaan sunnuntaisista tansseista, joten mielikuvien rakentaminen helpottuu! Tuskin sen profiilin rakentaminen sen kalliimmaksi tulee, kun nykyisen toiminnan pyörittäminen.


ja tämä edusti sitten vain mun mielipidettä

Kirjoittajan avainsanat: sunnuntaitanssit, lusa

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu