TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Iskelmää Pavilla (Vanhapoika 2006-06-03 7:47)

Iskelmää Pavilla

Vanhapoika
2006-06-03 7:47

Casino oli uusi nuorten miesten kokoonpano, ja soittelikin ihan kelpo setin alkajaisiksi. Ei ollut tunkkaisuuden häivää, uudenpaa musaa ja sovituksetkin aika makioita.

Annika Eklund, viisu kolmonen, aloitti tietty "Shanghain valoilla" ja tyyli samaa molemmissa seteissä. Ei ihan tanssimusaa kaikki, mutta menetteli jotenkin. Haastavana pikemminkin täytyy tuollainen ottaa. Volumeita taasen oli aivan liikaa, kun akvaariostakin meinasi kovaääniset paukahtaa. Tai siltä kuulosti.

Helmi oli sitten vastapainona.

Joten tanssittava iltahan siitä kehkeytyi, porukkaa oli mielestäni niukasti paikalla. Toki sen verran tuttuja ja puolituttuja, että miestenhaulla sai joka parille uuden tanssitettavan. Ainiin tulihan siihen kolme ihka uuttakin.

Masurkka ja polkka soitettiin yhtenä parina, sitä varten täytyi tarkkaan harkita, ja osaavan tanssitettavan kanssa tuo sekapari mentiin. Vaan eip se polkka vieläkään putkeen mennyt, harjoituksia on jatkettava edelleen.

Nt:n taika piti, joka kappaleelle hajettiin, kolmas kerta perätysten Pavilla!! Uusista tanssitettavistakin yksi kävi uusinnalla.

Ja kuin keskiviikon toisintona, porukat katosi osin jo nt:ltä, jonka jälkeen olikin naisrivi aika tyhjän sorttinen.

Kun tällä kertaa pidin nesteytyksestä huolta, jaksoin pitkään. Onneksi tutummat kesti muutaman lisähaun samalle illalle. Viime valssit pyörähdin sitten alkuvalssien tanssaajan kera. Ympyrä oli sulkeutunut.

Toisenlainen mutta ihan jees ilta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu