TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ilmaistansseissa Viihtarissa (Tanja 2006-05-28 1:44)

Riutalla naatiskelemassa

Jivetär
2006-05-29 12:53

Savon tytöt olivat miettineet edellisenä iltana, että lähteäkö Riutalle palelemaan vai ei? Satulinnassa asia selvisi niin, että flunssankin uhalla päätimme sinne askeleemme suunnata. Koko päivä oli tullut levättyä, sillä edellisen päivän tanssikurssitus ei oikein tuntunut antavan mitään uutta tanssillemme.

Eipä ole tämä tyttö tanssinut koskaan niin paljon Riutalla kuin tänä koleisena iltana. Ehkäpä tuttavapiiri on laajentunut niin paljon eteläm matkailun seurauksena, että tuttavat pitävät lämpimänä, jos vieraat eivät ymmärrä. Se, mistä jäin tanssileirillä paitsi, korvautui argentiinalaisen tangon lavatreeninä tällä kertaa. Ja Salsapojun ketkuttelut olivat päätähuimaavia aivan loppuillasta, siinä sitä oli meikeläisellä seuraamista, onneksi lantiot olivat jo siinä vaiheessa verrytelty. :o)

Minua eivät sylitanssijoiden toilailut kädenalitanssijoiden keskuudessa juuri häirinneet, olenhan vierailija, joka on tutustunut jopa Latosaaren kaaokseen. Tämä on siihen nähden kovin pientä tämä ryysis...

Kirjoittajan avainsanat: Riutanharju

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu