TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ilmaistansseissa Viihtarissa (Tanja 2006-05-28 1:44)

Saviolla Kari Vepsä

Krisse
2006-05-29 10:44

Kävimme lauantaina tarkistamassa tulevaa hääpaikkaa. Paikka on aina vaan ihana ja laiturilla oli mukava käydä katselemassa tyyntä järvenpintaa, mutta muuten...

Orkesteri ei tehnyt suurta vaikutusta, öö, no sanotaanpa vaikka niin että tanssijoiden huomioimistaidollaan. Veikkaisinpa että itse eivät tanssi. Väliaikamusiikkia heillä oli ilmeisesti yksi CD-levyllinen, ja eiväthän ne kappaleet siinä toki pareittain olleet. No, toisaalta se levy oli ilmeisesti aika naarmuinen kun pätki ja pomppi joten ehkäpä kohta on aika ostaa toinen tilalle. Suosittelen kyllä jotain niistä valmiskokoelmista missä kappaleet ovat pareittain.

Toisena levynä mukana oli sitten joku disco-slovari-mix, joka aiheutti kohtuullista hämmennystä paikalla olevassa foksikansassa. Lavan väki antoi pyynnöstäni palautetta orkesterille, joka vastasi: "No kyllä mekin tiedetään ettei tää mitään tanssimusiikkia ole. Laitetaan seuraavalla tauolla."

Ilmeisesti kyseessä oli yritys estää epämiellyttävä vertailu mahdollisen laadukkaan levymusiikin ja orkesterin kanssa. Orkesteri soittikin sitten hidasta ja nopeaa beatia, paljon valssia ja humppaa, ylinopeat cha-chat sekä joitain luovia pariyhdistelmiä (esim. tango-bolero, samba-discobeat). Positiivisena todettakoon että soittivat pyynnöstä polkat. Ihan mukavia fokseja oli myös seassa, samoin hyvät jivet. Osa jive-tyyppisistä biiseistä oli myös aika vauhdikkaita tempoltaan, fuskattuna ihan mukavia.

Tanssiväessä oli mukana paljon lavaelämää aloittelevia mikä on oikein mukavaa. Muutamien ihmisten kanssa tulikin (heidän aloitteestaan) juteltua tanssikursseista. Tosin yksi mies taisi ymmärtää väärin kun kehoitin tulemaan syksyllä seuran kursseille jossa aina kaivataan lisää miehiä - ilmeisesti hän luuli että minä kaipasin elämääni lisää miehiä. No, se väärinkäsitys oikeni melko kivuttomasti kun Eväs palasi kahvilta.

Mielenkiintoista nähdä millainen porukka Saviolla on paikalla jonkun toisen artistin myötä. Nyt kylmä ilma taisi vielä verottaa joukkoja.

Kirjoittajan avainsanat: Savio, Vepsä

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu