TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Laurilan lava Marttila (Annukka81 2006-05-28 22:46)

Laurilan lava Marttila

Annukka81
2006-05-28 22:46

Millainen on Laurilan lava Marttilassa? Onko sunnuntaisin tanssiväen suosiossa? Olisi mukava tutustua uuteen paikkaan ja vielä ensi sunnuntaina Finkkujen säestämänä, mutta huolenaiheena on, että millaista väkeä paikassa käy..


Tiltti 2006-05-28 23:09 =>

Kaikessa lyhykäisyydessään siellä käy samanlaista porukkaa kuin esim. Valasrannalla. Se on sitten tietenkin artistista kiinni mihin ikäryhmään se tanssiva poruukka pääosin painottuu.


Pilke 2006-05-28 23:18 =>

Pieni ja sympaattinen pyöreä lava melkein metsän siimeksessä, ohi meinaa ekalla kerralla ajaa melkein väkisin. Ihania tanssittaja miehiä löytyi kuitenkin koko viime kesän, kun siellä lavahurahdustani aloittelin. Hyvin hakivat ainakin silloin uutta kasvoa, uteliaita olivat siis. Oli myös ikäluokkasi edustajia. Ihan laidasta laitaan. Saapa katsoa onko väki vuoden aikana vaihtunut vai vieläkö veri vetää samat immeiset paikalle. Finkut siellä kyllä taitaa tietää tungosta, mutta toisaalta heille (Laurilalaisille) sitä toivon. Olisi ihanaa jos lava pysyisi edelleen sunnuntaisin auki. Päälle kannattaa varata lämmintä jos kolea sää, melko avonainen paikka. Kahviosta limut ja pihalla usein makkara tai lätty(namskis) myyntiä. Vesipiste oli ainakin ennen kahvitiskin kupeessa. Ja veskit omassa rakennuksessa siellä takana.


Kakara 2006-05-29 21:56 =>

Laurilan lava on mielestäni tanssijalle ihanteellinen. Paikalla on yleensä aina tanssitaitoista väkeä (kuka hullu sunnuntaina lähtisi tansseihin) ja sopivasti tilaa. Väki on samaa mitä käy muilla nuorten suosimilla Varsinais-Suomen lavoilla.


Jansku 2006-05-29 22:15 =>

Kovin montaa uutta naamaa et näe, jos olet Aurassa/Valaksella käynyt. Edelliskesänä ensimmäisen kerran kävin ja hyvin pääsi tanssimaan kun oli pari kesää ja talvea takana ko. paikoissa. Viime kesänä havaittavissa taantumaa, jonka takia koko kevät jännitettiinkin mahtaako tanssit jatkua ollenkaan. Ei ollut ahdasta edes Tangokuninkaan iltana. Ihana pikkuinen pyöreä lava. Eli ehdottomasti kannattaa tulla, ja jos ei ihmeitä viime kesään ole tapahtunut niin finkkutansseissakin on oikeesti tilaa tanssia=))


Gilbert 2006-05-30 13:53 =>

Mitäpä tuohon listaan enää lisäämään. Laurila on tunnelmaltaan jotenkin erilainen ja mukavampi kuin isommat paikat, johtuuko sitten juuri koosta vai ajankohdasta (sunnuntai)?

Ainoan negatiivisen jutun viime kesänä koin sillä kerralla, kun saavuin paikalle juuri tanssien alkamisaikaan. Muita ei sitten vielä ollutkaan ja puolisen tuntia illan parasta aikaa meni hukkaan. Ryhdistäytykää tänä vuonna!


Annukka81 2006-05-30 20:03 =>

Kiitoksia vastauksista.. Täytyy laittaa mietintään, jos vaikka sunnuntainakin tanssijalkaa kutkuttaa:)

Kirjoittajan avainsanat: Laurilan lava

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu