TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ilmaistansseissa Viihtarissa (Tanja 2006-05-28 1:44)

Riutalla ratkeamispisteessä

Humppis
2006-05-28 10:32

Odotukset olivat korkeintaan vain lievähköjä, kun aurinkoa vasten siristellen ajelin. Jopa lähes kymmenen minuuttia ennen kahdeksaa ehdin perille, vaikka lähtö (erilaisten palstojen vuoksi lähinnä -eikä niistä mikään vihannesmaa tai vastaava siitä huolimatta, että sontaa jostakin näkyi taas löytyvänkin) tuntui koko ajan lykkääntyvän.

Ihan ensimmäiseksi olin ajatellut vain orientoitua ja jättää valssit väliin. Kun kuitenkin havaitsin Tuiskun (erittäin huomaaaton hahmo yleensä kylläkin, ja väritön) steppaavan jivenomaisesti, ajattelin tarjota ensiapua tautiin.

Jivenä ei noita valsseja menty, mutta ei kyllä valsseinakaan. Harmi, etten tiennyt tukirakenteiden kohtaloa tuolloin, jäi baunssaamatta. No, onneksi Salsapoju oivalsi!

Siitähän se repesi niin, että jäi se nuokkuminen baarissa todella vähiin. Humppiksen toki imaisin alkuillasta pois kuleksimasta.

Tällä kertaa ei ollut tutuista puutetta (vaikka balettitanssijoita ei näkynytkään, eikä tylliä muutenkaan), kuten oli laita edellisen lauantain ja vielä perjantainkin osalta.

Niinpä oli täysin mahdotonta edes kaikkia must-tason hakujakaan suorittaa. Näin asioiden ollen teinkin taas sen ratkaisun, että keskityin vain muutamiin (15 kpl), joiden kanssa katsoin selviäväni (ja vanhastaan kokemuksesta tiesinkin).

Soittaja- ja laulajahenkilökunnasta sanoisin, että aivan loistavasti täydensivät toisiaan: Välittömän tunnelman luojina tunnetut Fiibbarit nostivat fiilikset katonrajaan kuten aina, ja Tarja Rossoineen osoittivat sitä nyanssienhallintaa ja tukevaa rutiinia, joka todelliseen taiteilijaan vuosien varrella tarttuu. Mahtava paketti!

Lattia oli nyt lähes optimikunnossa, mitä nyt ihan muutama kämmenen kokoinen kosteikko ovien lähellä ja yksi superliukas oravannahan kokoinen lähellä juomapistettä. Eivät sanottavasti haitanneet menoa.

Sensijaan harmitti jossakin määrin se, että valtakunnallisestikin tunnettu ja tunnustettu piirre Riutalla -lattareille varattu ulkokehä- ei nyt täysin toiminutkaan. Luvattoman paljon painettiin foksaten chachattelijoiden sekaan. Sama molemmilla puolilla salia, siis sekä kahvion oven sivuilla että naistenrivistön paikkeilla.

Niin herkullista namia oli tarjolla tanssilattialla, että unohtui kahvitankkaus tyystin -wiineri siis myös. Tuo kostautui puolen yön jälkeen, kun paukut alkoivat loppua ihan kokonaan. Loppuillan (puoli yksi ja risat) nopeat rokit veivätkin sitten sen mitä vielä oli jäljellä.

Tosin kaksi turhaa yritystä lähteä vielä jouduin silti tekemään. Loppufiilistely kuitenkin meni jo täysin usvassa ja maitohapoilla. Halien kautta ja varovaisen ajon kehoitukset korvissa poistuin 01.10.

Saldo: 18/7. Ei syytä arvosteluun (arvostelukyky katosi).

P.S. Harvinaisen sydämellinen ilta! Sykkiviä punaisia sydämiä näkyvissä nimittäin joka toisella tanssijalla ja soittajilla myös.

P.P.S Eihän vauhdissa vaihto ollut paha etikettivirhe? Eihän? Palautin sentään jo alle minuutin päästä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu