TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Taas Kisarannassa! (Tanja 2006-05-25 3:30)

Taas Kisarannassa!

Tanja
2006-05-25 3:30

Huoh, aina ei voi paistaa aurinko, ei edes risukasaan. Neljäs kerta toden sanoi... tylsää!

Helmi ja Pekkaniskan Pojat soittelivat aivan loistavaa musiikkia, ja ei se valotaulukaan niin paha ollut kuin olin etukäteen kuvitellut. Aikalailla samantyylisiä olivat molemmat kokoonpanot, välillä ei meinannut bändin vaihtummista edes huomata. Valotaulusta oli ainakin se etu, että jos ei halunnut jotain tiettyä tyyliä tanssia niin saattoi poistua pitämään taukoja.. Helmen tapa soittaa yksi masurkka ja yksi polkka pisti korvaan, miksei molempia olisi voinut tulla paria??

Väkeä oli paikalla murto-osa verrattuna pariin viime lauantaihin ja se näkyi sitten tanssittujen kappaleiden määrässä.. Suurimman osan illasta sain istua ja katsoa muiden tanssimista, onneksi kuitenkin naistentunneilla onni oli myötäinen :) Ilman "tuttua" tanssittajaa illan saldosta olisi tullut miinusmerkkinen, kiitoksia Pojulle iltani pelastamisesta. On se mahtavaa, kun löytää joskus sielunkumppanin, jonka kanssa tanssi on kuin pilven reunalla istumista, yhtä kevyttä ja ilmavaa, mutta se tunne jonka se jättää on kaikkea muuta kuin kevyttä :)

Illan kävelykiintiö tuli täyteen, kaikki lattarit jäivät osaltani tanssimatta, mutta onneksi kahviosta sai lämmintä kahvia. Pari itselleni uutta pinssiä tuli bongattua, kiitos Helenalle (?) ja OmiA:lle tarkkanäköisyydestä.

Ja isot kiitokset prinssille, joka kuljetti väsyneen tanssijan kotiovelle saakka, kireitä siimoja ja aurinkoisia tanssikelejä!

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu