TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kulttuurivallankumousmietteissä Tirvalla (4711 2006-05-22 8:59)

Ensimmäistä kertaa Tirvalla...

Tanssijtn
2006-05-23 9:45

...ja pienoinen pettymyshän se oli. Tai no, joillekin pienoinen ja joillekin vielä suurempi, olihan meitä useampia. Tulipa illan aikana huomattua, että uusi liha vanhassa tiskissä ei mene kovinkaan hyvin kaupaksi (josta muut tanssijatytöt kyllä ystävällisesti valistivatkin) - eli saatiin istua, vaikkei olisi niin kovasti huvittanutkaan. Kiitos kuitenkin niille muutamalle herralle, jotka uskaltautuivat itse hakemaan, tai hakuuni myönteisesti vastaamaan.

Olin kuullut Tirvasta hyvää, joten siksihän sinne lähdettiin (ja siksi, että se on kesän ajan lähellä). Ja kyllä: todella viihtyisä ympäristö, puitteita (kuulemani mukaan) parannettu, vesipiste asianmukainen (paitsi että mukien jemmauspaikka tusseineen olisi vielä piste i:n päälle), pääosin mukava järkkäriporukka, svengaava esiintyjä ja bändi, joka jaksoi soitella pienemmällekin yleisölle. Ja se, että hyville humpille pääsee kymmenellä eurolla, mikä taitaa olla tänä kesänä melkoisen harvinaista herkkua! Myös heidän kausikortti-ideansa on todella hyvä (satasella koko kesän humpat, kun vain ois uskaltanut hankkia mutta pitihän se ensin mennä testaamaan...). Miinuspojoja annan liian liukkaasta lattiasta (se oli viimeinen kerta nahkapohjilla ao. lavalla), vähäisestä tanssittajien ja hakujen määrästä ja pihan perältä löytyvistä vessoista (kaatosateessa ei kiva, nyt vielä menetteli kun satoi vain vähän). Olisi myös kiva, jos lippu jäisi kävijälle, ne kun on mukavia muistoja... Lattian liukkauteen pitäisi kiinnittää huomio etenkin, kun lattia olisi kesän alussa tosi liukas ilman liukastettakin, niin ei sitä liukastetta pitäisi missään nimessä siihen enää laittaa! Eikä varsinkaan keskelle lattiaa, kyllä se sinne muutenkin kantautuu...

Ensimmäistä kertaa Tirvalla, muttei suinkaan viimeistä. Uusi yritys heti ensi sunnuntaina Markkolan tahdeissa, nyt vain porukkaa paljon paikalle ja kannat kattoon - sekä uusien että vanhojen tanssituttujen kanssa!

Kirjoittajan avainsanat: Tirvan lava

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu