TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kulttuurivallankumousmietteissä Tirvalla (4711 2006-05-22 8:59)

Kulttuurivallankumousmietteissä Tirvalla

4711
2006-05-22 8:59

Lordin voitto oli vain yksi osoitus meneillään olevasta kulttuurivallankumouksesta. Melodinen rock on 70-luvulla syntyneiden (lasteni) lempparia, mutta siinä hyväksytään heavykin.

Lordin voitto on koko Euroopan rock-kansan "protesti". Se on myös uuden polven protestia jämähtänyttä ja monin tavoin klikkiytynyttä vanhaa valtaa vastaan. Se on TERVETTÄ, ei sairasta!

Näitä protestin merkkejä on paljon muitakin ja selvästi nähtävissä kaikille, joilla on aistit. 70-luvulla syntyneet ovat nyt ohittamassa yhteiskunnallisuuden murkkuiän ja ottavat itselteen paikan aikuisten yhteiskunnassa. Tämä ilmenee myös niin, että yritykset siirtyvät kovaa vauhtia 30-36 -vuotiaiden haltuun. Heissä on kasvanut aikuisuus, vastuuntunto - ja rohkeus. Sitä rohkeutta tarvitaan vielä paljon suomalaistenkin tulevaisuuden rakentamiseen, ja Lordi on siinä kunnioitusta herättävän hyvä malli!

Lisää Lordeja! Silloin ei meidän mummojenkaan tarvitse surra eläkepäiviemme toimeentuloa!

Vaan mitä tämä kaikki merkitsee lavatanssikulttuurille? Sitä mietin eilisiltana Tirvan avajaisissa, joissa oli hienoksi laitetusta lavasta huolimatta lattea fiilis. Ensi kertaa tansseissa kävelin monen pelin ajan ulkona ja mietiskelin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu