TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mäntsälä- positiivinen bugg-ilta (Kukka-Maaria 2006-05-21 13:00)

Mäntsälä- positiivinen bugg-ilta

Kukka-Maaria
2006-05-21 13:00

Bugg-musiikin toiveissa menin ennakkoasenteestani huolimatta Mäntsälään. Tommys ja Plogman ei tuottaneet pettymystä. Toista bändiä en edes muistanut. Oinas on hyvä-ääninen, mutta musiikki ei kaikilta osin ollut tanssittavaa minun makuuni, ainoastaan välttävää.

Ykkösbändin musiikki oli sitä, mitä odotinkin, buggia ja fuskua sai tanssia kintut kipeiksi. Jotkut tanssikavaljeroot olivat sitä mieltä, että musiikki oli liian yksipuolista, mutta minähän tanssin buggaa vaikka läpi yön, jos joku vain viitsii tanssittaa. Ilmeisesti kyseessä on samankaltainen ilmiö, kun nuorimalla koirallani.Se on juuri oppinut jotenkuten askeltamaan portaissa ja ravaa ihastuneesti portaita ylös alas siitä ilosta,- niin kauan kunnes laitan lapsiportit esteeksi. Tunnen syvää yhteisymmärrystä tämän kirppukasan kanssa, joten rajoitan kulkemisen vasta, kun pienten tassujen ropina pitää minut ja naapurit yöaikaan hereillä.

Vanhempa pariskuntaa oli liikenteessä kosolti, mutta kännikalat ja tietty väestöryhmä viinalaseineen puuttuivat lattialta. Juuri siksi ja taitavien tanssittajien ja hyvän musiikin ansiosta oikein mukava tanssi-ilta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu