TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Liukas avaus Syvälahdessa! (Tähdenlento 2006-05-14 14:32)

Syvälahden ruuhkassa

Hippunen
2006-05-14 19:42

Olipa Syvälahden avajaisiin löytänyt moni muukin tiensä. Varmaan Finkuillakin oli osuutensa asiassa, mutta tuntuu, että väkeä on kesän ensimmäisissä tansseissa ollut muuallakin enemmän kuin menneinä vuosina. Musiikki-isäntä Matti oli valinnut hyviä kappaleita väliaikamusiikiksi ja oli vielä paikalla spiikkaamassa. Erityiskiitokset hänelle.

Ruuhkaksi astihan sitä tanssikansaa oli. Ruuhkasta huolimatta tanssimaan pääsi hyvin, usein haettiin ennenkuin oli edes paikalleen tullut palautetuksi. Salin lattian liukkaus ei minun jalkaani tuntunut, kun todellakaan sielä ei mahtunut kunnolla tanssimaan. Ulkolavalla mahtui paremmin, mutta sielä meni kyllä taitoluistelun puolelle. Ulkolava oli muutenkin petollinen. Ilma ei ollut järin lämmin ja itsekin vielä lääkekuurilla olevana siellä hikisenä välillä piipahdin. (Tätähän ei sitten kerrota ainakaan työkavereille!)

Mukavia tanssittajia joka ilmansuunnasta oli tullut. Täydellistä tanssin riemua ei ihmispaljoudessa valitettavasti päässyt kokemaan. (Ja ne cha-chatkin Kuopuksen kanssa jäi edelleen tanssimatta, kuten ennustimmekin -kaipa sekin ilta vielä koittaa.) Tulipahan tutustuttua uusiin ihmisiin, kun keskusteltuakin tuli tavallista enemmän. Suoran ehdotuksen muuhunkin kuin "vain tanssimiseen" sain-ja ihan tuntui tanssijahenkilöltä. Eipähän se mitään ota jos ei annakkaan, saahan sitä kysyä, nauroimme yhdessä. Olisi siinä kimppakyytiläiseni olleet ihmeissään, kun olisin käynyt sanomassa, että hankkikaas kuulkaa toinen kyyti kotiin. Tämä likka lähtee nyt riiuulle.

Kokonaisuutena oikein mukava ilta!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu