TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Liukas avaus Syvälahdessa! (Tähdenlento 2006-05-14 14:32)

Liukas avaus Syvälahdessa!

Jivetär
2006-05-14 17:30

Syvälahden lattia on aina alussa ihan liian liukas, juuri silloin, kun siellä vielä mahtuu tanssimaan. Tavallisesti lattia on naistentuntiin mennessä sopivan oloinen, nyt ulkolattia tuntui turhan liukkaalta koko illan.

Ryysis oli kyllä melkoinen. Pieni oli siis sievää, eli kuviot piti tehdä minimalisoidusti. Kaikiltahan se ei näyttänyt onnistuvan, joten väistelytaitoa tarvittiin.

Uskaltauduin hakemaan paria eteläisimmän Suomen edustajaa kaikkien muiden seasta. Pojat osasivat luovia loistavasti, varsinkin tämä cha-chaan viejä, joka sai mukavat kuviot mahtumaan siihen ruuhkaan. Vaatii muuten jo melkoista taitoa.

Porukkaa näytti olevan noin kolmensadan kilometrin säteeltä. Kiuruvesi, Nilsiä, Kuopio, Leppävirta, Varkaus, Kouvolan seutu, Hamina, Lahti, Vantaa, Riihimäki, Helsinki, Hausjärvi, Seinäjoki, Jyväskylä, Mikkeli... olivat ainakin edustettuina. Ilmankos en saanut istua kuin kolme peliä koko iltana, kaksi naisten haulla ja yhden loppuillasta, kun en enää kerta kaikkiaan jaksanut twistille lähteä. Huh! Vettä täytyi tietysti tankata aina välillä, mutta juomisen jälkeenkin saatoin vielä päästä kesken olevalle pelille... Sai sitä korvausta koko lipunhinnalle, tyytyväinen voi ainakin siihen asiaan olla.

Kirjoittajan avainsanat: Syvälahti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu