TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riippuvuus (Marcos 2006-05-10 13:32)

Määrittely termille "esiintyminen"

Nanna
2006-05-12 11:54

Tässä muutama juttu, mitä lasken esiintymiseksi: "yleisölle" tanssiasennon avaaminen, yleisön katselu ja sille ilveily/ylpeily, ERITTÄIN näyttävien tanssikuvioiden tekeminen "YLEISÖN" SUUNTAAN JA SAMALLA KONTAKTIN HAKEMINEN "YLEISÖÖN", cheesing ("yleisölle" flirttailu tms.).

Ja muutama juttu parille esiintymisestä/tanssimisesta: Katse parissa, parin välinen connection toimii ja on hyvä, parin yhteinen fiilis, toisilleen ja itselleen nauraminen, selkeä tanssin ilo, parille tanssiminen ja mahdollisimman suureen, molemmin puoliseen parikohtaiseen tanssinautintoon pyrkiminen.

Tällä palstalla on usein käsitelty aihetta elvistely ja sen lieveilmiöt. Myöskin tässä ketjussa keskustellaan tanssialueen ulkopuolella tanssimisesta ja siellä esiintymisestä, jopa tunkeilevasti.

Kuten kirjoitin, PARILLE esiintyminen, hulluttelu, hauskan pito jne. ovat kaikki hyviä asioita, joita katsoo mielellään, kenen tahansa tekemänä. Kirjoitin negatiivisenä ainoastaan tätä "elvistelyä", kopeaa esiintymistä muille kuin omalle parilleen, tilan rohmuamista omaa showtaan varten ja huomion viemistä artistilta. Tämä on hyvin siksikin, että hyvin usein nämä niin kutsutut elvistelijät helposti leimaavan kaikki r'n's-tanssijat tilan rohmuajiksi, kopeiksi, ylpeiksi ja parilleen töykeiksi. Tämän on huomannut myös palstakirjoittelusta.

Ja kysehän on nyt vain lavoilla tapahtuvasta toiminnasta.

Toivon edelleen, että minulle voi myös lähettää meiliä...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu